Yandex Metrica
SON DAKİKA
Whatsapp mesajıyla işten çıkarıldılar! Belediye çalışanları işlerini geri istiyor: İzmir Belediyesi üç maymunu oynuyor

Whatsapp mesajıyla işten çıkarıldılar! Belediye çalışanları işlerini geri istiyor: İzmir Belediyesi üç maymunu oynuyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi büğnyesinde çalışan ve taşeron şirketin değişmesiyle işten çıkarılan 31 Toplum Sağlığı ve Evde Bakım işçisi, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı öncesinde meclisin gerçekleştirildiği Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’ne girmek istedi. İşçilerin içeri alınmamasıyla birlikte uzun süre arbede yaşanırken binanın girişindeki cam kapı da hasar aldı.

Gündem

23.01.2024, 19:39

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yine bir skandal yaşandı. Geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki taşeron Ozan Grup Otomasyon Peyzaj İnşaat Temizlik Taahhüt Limited Şirketi’nde çalışan 31 Toplum Sağlığı ve Evde Bakım işçisi, hizmet ihalesini farklı bir şirketin alınmasıyla birlikte işten çıkarılmıştı.

CHP'li İmamoğlu'nun İETT skandalının deşifre olmasının ardından ABB'de şüpheli yangın!... Haberi Görüntüle

WHATSAPP MESAJIYLA İŞTEN ÇIKARILDILAR

21 Temmuz tarihinde WhatsApp mesajıyla işlerinden çıkarılan işçiler başkanlık için kullanılan eski başkanlık binasının önünde yaklaşık 10 gündür sessiz eylem yapıyorlardı.

Murat Kurum İstanbullulara gerçeği açıklayınca İmamoğlu'nun eli ayağına dolaştı! Hafriyat... Haberi Görüntüle

22 İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİLERİYLE ARBEDE YAŞADI

Sadece bir kısmının işten çıkarılacağı, kalanının çalışmaya devam edeceği söylenen 31 işçiye yakın zamanda “akrabalık ilişkileri” gerekçe gösterilerek işe geri alınmalarının mümkün olmadığının söylendiği ifade edilirken, işten çıkarılan yaklaşık 22 işçi bugün İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin gerçekleştirildiği Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nin önünde bir araya geldi.

Meclis salonuna girmek isteyen işçiler salona alınmayınca bina girişinde işçiler ve güvenlik görevlileriyle büyükşehir personeli arasında uzun süre arbede yaşandı.

Bu görüntüler vahşet! CHP’li belediyede skandal: Bakımı yapılmayan hayvanlar katledildi... Haberi Görüntüle

'İŞİMİZİ GERİ İSTİYORUZ'

İşlerini geri isteyen işçiler, ve görevliler arasında yaşanan arbede nedeniyle giriş kapısının camı çatlarken arbedede işçiler ve personeller arasında kavgalar da yaşandı.

“İşimizi geri istiyoruz” sloganı atan işçiler kapıları zorlamaya devam ederken güvenlik güçlerinin müdahalesiyle dışarı çıkarıldılar. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden konuya ilşkin bir açıklama yapılmazken, başkan Tunç Soyer de üç maymunu oynamaya devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading