Yandex Metrica
SON DAKİKA
Vururuz tehdidi! ABD'nin o kararı Putin'i delirtti

Vururuz tehdidi! ABD'nin o kararı Putin'i delirtti

ABD'nin Ukrayna'ya füze gönderme kararı Rusya Devlet Bakanı Putin’i çileden çıkardı. Putin, ABD'nin amacının "çatışmaları uzatmak" olduğunu savundu. Moskova'nın henüz hedef alınmayan yeni tesisleri vuracağını söyleyerek Batı’ya gözdağı verdi.

Gündem

23.01.2024, 19:22

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'nin Ukrayna'ya yönelik uzun menzilli füze gönderme kararı hakkında ABD'nin amacının "çatışmaları uzatmak" olduğunu savundu. Ukrayna'ya uzun menzilli füzeler verilmesi halinde Moskova'nın henüz hedef alınmayan yeni tesislere saldıracağını söyledi.

İBB'de metro fiyaskosu! Asansörler çalışmıyor, tavandan lağım suları akıyor Haberi Görüntüle

HENÜZ HEDEF ALMADIĞIMIZ TESİSLERE SALDIRACAĞIZ

Putin, ABD Başkanı Joe Biden'ın Ukrayna'ya "daha gelişmiş roket sistemleri ve mühimmat" gönderileceğini duyurmasının ardından "Füzeler Ukrayna'ya verilirse, elimizdeki silahlarımızı kullanarak henüz hedef almadığımız tesislere saldıracağız" dedi.

Refah Partisi'nden ayrılıp AK Parti'ye katılmıştı! Suat Papukçu anlattı: Erdoğan'a... Haberi Görüntüle

GELİŞMİŞ FÜZE SİSTEMLERİ VE MÜHİMMAT VERMEYE KARAR VERDİM

Biden, geçtiğimiz salı günü ABD'nin Ukrayna'ya verdiği silahlar ile bu ülkenin elini müzakere masasında güçlendirmeyi amaçladığına dikkati çekerek, "Bu nedenle de Ukrayna'ya cephedeki hedefleri daha doğru bir şekilde vurmalarını sağlayacak gelişmiş füze sistemleri ve mühimmat vermeye karar verdim." ifadesini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading