Yandex Metrica

Veliaht Prens'ın Türkiye ziyareti dünya basınında! Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'de kabul edecek

Veliaht Prens'ın Türkiye ziyareti dünya basınında! Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'de kabul edecek

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, bugün Türkiye'ye Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek üzere geliyor. Görüşmelerde bir dizi anlaşma yapılması beklenirken, ikili zirve dünya basınında da geniş yer buldu.

Gündem

23.01.2024, 19:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman arasında ikili zirve yapılacak. 

Türkiye ve Suudi Arabistan'da yeni dönem başlamıştı. İkili ilişkilerde birçok gelişme yaşanırken bugün Türkiye'ye kritik bir ziyaret gerçekleşiyor.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bugün Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacak.

CHP'li belediyelerde eş-dost atamaları devam ediyor: Bu kez adres Denizli Büyükşehir Belediyesi CHP'li belediyelerde eş-dost atamaları devam ediyor: Bu kez adres Denizli... Haberi Görüntüle

BEŞTEPE'DE KABUL EDİLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Prens Selman'ı Beştepe'de kabul edecek.

Yapılacak olan görüşmede ikili ilişkilerin görüşülmesi beklenirken bir dizi ticari anlaşmasının da masada olacağı belirtildi. 

Ömer Çelik'ten İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a sert cevap Ömer Çelik'ten İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a sert cevap Haberi Görüntüle

DÜNYA BASININDA GENİŞ YER BULDU

Diğer yandan iki ülke arasında gerçekleşecek olan kritik zirve dünya basınında manşetlere taşındı. Birçok uluslararası ajans kritik zirveyi iki ülke için yeni bir sayfa olarak değerlendirdi. 

Bombacı Mülayim kimdir? Bombacı Mülayim ne yaptı, olay ne? Bombacı Mülayim kimdir? Bombacı Mülayim ne yaptı, olay ne? Haberi Görüntüle

SELMAN KÖRFEZ ÖTESİ İLE İLİŞKİLERİNİ NORMALLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR 

Reuters kritik zirve için 'Veliaht Prens ve Erdoğan normalleşme için görüşecek' başlığını atarken, Prens Selman'ın Körfez bölgesi ötesindeki imajını düzeltmeye çalıştığı ifade edildi. 

Son dakika! Ege Denizi'nde deprem Son dakika! Ege Denizi'nde deprem Haberi Görüntüle

SELMAN ULUSLARARASI ARENAYA GERİ DÖNDÜ

The Wall Street Journal ise, Selman'ın uluslarası arenaya geri döndüğünü belirterek, "Uluslararası arenaya geri dönen Suudi Veliaht Prens, Biden'in gelecek ay Suudi Arabistan'a yapacağı ziyaretten önce Erdoğan ile görüşecek." ifadelerine yer verdi.

 

FETÖ'yle mücadele devam ediyor: İzmir'de 18 kişi tutuklandı FETÖ'yle mücadele devam ediyor: İzmir'de 18 kişi tutuklandı Haberi Görüntüle

ARAP BAHARINDAN SONRA BARIŞ DÖNEMİNE YAKLAŞILDI 

Şarku'l Avsat Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Tarık Alhomayed konuyla ilgili kaleme aldığı yazısında, "Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın Mısır, Ürdün ve Türkiye başta olmak bölge ülkelerini ziyaret ettiği tur ile bölgemizin aslında Arap Baharı olarak tarif edilen olaydan bu yana kaybettiği barış ortamına yaklaştığı söylenebilir." ifadelerine yer verdi. 

205 milyonluk vurgun! 3 yıl boyunca müşterileri ayakta uyutmuşlar 205 milyonluk vurgun! 3 yıl boyunca müşterileri ayakta uyutmuşlar Haberi Görüntüle

NORMALLEŞME İÇİN TÜRKİYE'YE GELİYOR

İsrail merkezli The Times of Israel ise, 'Veliaht Prens normalleşme çalışması için Türkiye'yi ziyaret edecek' başlığı atarken, Selman'ın Ortadoğu gezisinin son ayağında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşerek, Suudi Prens'in ülkesinin ilişkileri iyileştirme çabasında bulunacağını belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading