Yandex Metrica
SON DAKİKA
Vedat Milör altılı masanın aday belirsizliğini ti'ye aldı: Biraz daha kafa yorarlarsa...

Vedat Milör altılı masanın aday belirsizliğini ti'ye aldı: Biraz daha kafa yorarlarsa...

Gastronomi yazarı ve yemek eleştirmeni Vedat Milör, altılı masanın bir araya geldiği günden bu yana Cumhurbaşkanı adayını belirleyememesini ti'ye aldı. Milör, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Eğer biraz daha kafa yorarlarsa Ekmeleddin Bey’den de az alacak birini bulabilirler" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:04

Seçimlere 7 aydan daha az bir süre kala partiler çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan olurken, Millet İttifakı'nın adayı henüz belirlenebilmiş değil.

2024 MANİSA-SARUHANLI SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Saruhanlı'da hangi... Haberi Görüntüle

ADAY BELİRSİZLİĞİ BIKTIRDI

Altılı masanın bir araya geldiği günden bu yana Cumhurbaşkanı adayı belirleyememesi muhalif isimleri de bıktırmış durumda. Gastronomi yazarı ve yemek eleştirmeni Vedat Milör de altılı masanın bu belirsizliğini fena ti'ye aldı. 

AYM yeni başkanı Kadir Özkaya kimdir? Kadir Özkaya nereli? Haberi Görüntüle

MİLÖR ALTILI MASAYI FENA Tİ'YE ALDI

Milör sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Muhtar Kent çok saygı duyduğum biri. Kariyeri ve başarıları tartışılamaz. Ancak 6’lı Masa acele etmemeli. Ondan daha az oy alacak birini bulabileceğini düşünüyorum. Eğer biraz daha kafa yorarlarsa Ekmeleddin Bey’den de az alacak birini bulabilirler" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading