Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ve puslu havaların ismi Abdullah Gül yine sahneye çıktı

Ve puslu havaların ismi Abdullah Gül yine sahneye çıktı

Türkiye kritik günlerden geçerken, puslu havaların ismi eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de sahnedeki yerini hemen aldı. Gül bir etkinlikte yaptığı konuşmada 'ince' mesajlar verdi; 'Buradayım' dedi.

Gündem

23.01.2024, 18:20

Adı her seçimde muhalefetin adayı olarak gündeme getirilen, kritik zamanlarda yaptığı açıklamalarıyla dikkat çeken 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye'nin ekonomik olarak sıkıntılı günlerden geçtiği sırada yeniden sahneye çıktı. 

31 Mart Şanlıurfa'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün seçim günü URFAKART... Haberi Görüntüle

DİKKAT ÇEKİCİ ZAMANLAMA, DİKKAT ÇEKİCİ AÇIKLAMA

Abdullah Gül, 17 Kasım’da Kazakistan’da düzenlenen Astana Club Genel Oturumu’nda bir konuşma yaptı. Konuşmaya dair detaylar Gül'ün internet sitesinde yayınlandı. O mesajlarda, Türkiye siyasetine yönelik göndermeler de dikkat çekti.  ABD ve AB kaynaklı bildirilerde yer alan ifadelere benzer açıklamalara yer veren Gül, ''Hasmane dış politikalar izleyen otoriter rejimler, uzun vadede sadece iç huzursuzluklara yol açmayacak, aynı zamanda uluslararası barış ve güvenliği de tehlikeye atacaktır. '' ifadelerini kullandı. 

Türkiye'deki muhalefetin temel argümanlarını da konuşma metnine yerleştiren eski Cumhurbaşkanı Gül, ''Küçük bir grubunun çıkarlarının, toplumdan önemli olması uluslararası güvenlik için tehdit'' açıklamasında bulundu. Gül, "Sadakati liyakatin önüne koyan otoriter hükümetler canlı bir sivil toplumu yok eder" sözleriyle 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading