Yandex Metrica

Vahit Kirişçi'nin Marmaris yangınındaki görüntüsü 'Devlet sahada' dedirtti

Vahit Kirişçi'nin Marmaris yangınındaki görüntüsü 'Devlet sahada' dedirtti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda meydana gelen yangında ekiplerin ilk dakikalardan itibaren canhıraş mücadelesi devam ederken Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'nin sosyal medyada yer alan görüntüsü devletin sahadaki seferberliğini bir kez daha gösterdi. 'Uçaklar nerede müdahale edilmiyor' algısını yapanlara da cevap mahiyetinde bir fotoğraf oldu.

Gündem

23.01.2024, 19:26

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Amazon Koyu'ndaki kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanda dün çıkan yangın rüzgarın etkisiyle büyürken ekiplerin canhıraş mücadelesi devam ediyor. 

Mehmet Ali Yılmaz nasıl öldü, evinde mi? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? Mehmet Ali Yılmaz nasıl öldü, evinde mi? Mehmet Ali Yılmaz... Haberi Görüntüle

ORMAN YANGININI YAKINDAN TAKİP ETTİLER

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Marmaris'e giderek orman yangınına yönelik çalışmaları takip etti.

Mavi katagoride araması vardı! Interpol'ün aradığı Rus dolandırıcı Türkiye'de yakalandı! Mavi katagoride araması vardı! Interpol'ün aradığı Rus dolandırıcı Türkiye'de yakalandı! Haberi Görüntüle

'MASADA DEĞİL SAHADA'

Yangın devam ederken alan giden Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'nin sosyal medyada yer alan görüntüsü devletin tüm imkanlarıyla sahada olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. 
Kirişçi'nin yangının çıktığı alanda küllerden etkilenmiş bir halde durumu takip ettiği görülüyor.

YSK karara bağladı: 2 il ve 26 ilçedeki başvurular reddedildi YSK karara bağladı: 2 il ve 26 ilçedeki başvurular reddedildi Haberi Görüntüle

OGM'DEN 8 DAKİKADA İLK MÜDAHALE AÇIKLAMASI

Orman Genel Müdürlüğü, sosyal medyada yer alan dezenformasyon içerikli paylaşımlara cevap mahiyetinde bir paylaşımda bulundu.

Paylaşımda, ''Muğla / Marmaris'te çıkan orman yangınına 8 dakika içerisinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdik.
Ormanın Kahramanları Yeşil Vatanımızı alevlere karşı korumak için fedakarca mücadele ediyor.'' denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading