Yandex Metrica

Umre için para biriktirmişti! Bütün birikimini depremzedeler için bağışladı

Umre için para biriktirmişti! Bütün birikimini depremzedeler için bağışladı

Balıkesir'de yaşayan 74 yaşındaki Mehmet Çakırhan, 10 gün sonra gideceği umre ziyareti için biriktirdiği 1350 dolarını depremzedeler için Kızılay'a bağışladı. Çakırhan bağış sonrası yaptığı açıklamada, 'Kalbim beni buraya çekti. Hepsine dua ediyorum.' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:26

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde yaşayan 74 yaşındaki Mehmet Çakırhan, 10 gün sonra gideceği kutsal topraklar için 1350 dolar biriktirmişti. 

UMRE İÇİN BİRİKTİRDİĞİ PARAYI BAĞIŞLADI 

Çakırhan, 10 sonra gideceği umre ziyaretini iptal ederek bütün birikimini deprem bölgesinde kullanılması için Kızılay'a bağışladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Haberi Görüntüle

'KALBİM BENİ BURAYA ÇEKTİ'

Yaşanan felakete kayıtsız kalamayan Çakırhan, deprem bölgesinde yaşananları hatırladıkça ağladı. Gazetecilere yardım etmek için umreye gitmekten vazgeçtiğini söyleyen fedakar vatandaş, "Deprem olunca parayı buraya verdim. Kalbim beni buraya çekti. Hepsine dua ediyorum. Neler var neler, ne acılar..." dedi. 

2024 Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS sınav yerleri açıklandı mı? 2024 Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS sınav yerleri açıklandı mı? Haberi Görüntüle

'UMRELERİN EN GÜZELİNİ YAPACAK İNŞALLAH'

Diğer yandan 74 yaşındaki adamın oğlu Halil İbrahim Çakırhan da davranışı sebebiyle babası ile gurur duydukların ve her zaman depremzedelerin yanında olduklarını belirtti. 

Kızılay Sındırgı Şubesi Başkanı Talat Karakaya da Mehmet Çakırhan'a teşekkür ederek, "Allah kendisinden razı olsun. Umrelerin en güzelini yapacak inşallah." diye konuştu.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading