Yandex Metrica
SON DAKİKA

Ümit Özdağ'ın iddiaları yenilir yutulur gibi değil! İYİ Parti-CHP arasındaki rant ilişkisinde yeni perde

İYİ Parti-CHP arasındaki rant iddialarına Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın açıklamalarıyla bir yenisi daha eklendi. Özdağ, İYİ Parti Lideri Meral Akşener ile ilgili CHP üzerinden rant elde ettiğini ifade ederek “Meral Akşener, CHP’nin bütün belediye kaynaklarını kullandı” dedi. Akşener’in ihaleler aldığını da iddia eden Ümit Özdağ ayrıca Akşener’in Kılıçdaroğlu’nun adaylığı aleyhine faaliyet yürüttüğünü de söyledi.

Gündem

23.01.2024, 20:33

Altılı Masa'da aday pazarlıkları sırasında yaşanan olaylar gündemdeki yerini korurken  İYİ Parti-CHP arasındaki rant iddialarına bir yenisi daha eklendi.   Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in CHP üzerinden rant elde ettiğini açıkladı. 

Kandil'i başlarına yıkıyoruz: 4 PKK'lı terörist havaya uçuruldu Haberi Görüntüle

"CHP'NİN BÜTÜN BELEDİYE KAYNAKLARINI KULLANDI"

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in ihaleler aldığını ifade eden  Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Meral Akşener CHP'nin bütün belediye kaynaklarını kullandı" dedi.

Muhsin Şentürk kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu? Haberi Görüntüle

"CHP'NİN REKLAM BÜTÇESİ KULLANDI"

Meral Akşener'in CHP üzerinden ihaleler kullanarak rant elde ettiğini iddia eden Ümit  Özdağ İYİ Parti liderinin büyük bir reklam bütçesi kullandığını söyledi. 

Yeni yalan yine yalan! CHP trollerinin algısı bozuldu: Videodaki kişi... Haberi Görüntüle

"TOPLUMU KILIÇDAROĞLU ALEYHİNE YÖNLENDİRDİ"

Ümit Özdağ, İYİ Parti liderinin ayrıca Kılıçdaroğlu'nun adaylığını engellemeye çalıştığını ifade ederek, "Masada oturduğu süre içerisinde 'Kemal Kılıçdaroğlu kazanamayacağını söyledi" dedi. 

Özdağ, Akşener'in muhalif seçmeni Kılıçdaroğlu'nun aleyhine yönlendirdiğini de sözlerine ekleyerek "Topluma Kılıçdaroğlu'nun kazanamayacağı düşüncesini en fazla aşılayan kişi Meral Akşener oldu." dedi.

Malatya iftar çadırı nerede 2024? Battalgazi, Yeşilyurt, Arguvan Ramazan iftar... Haberi Görüntüle

RANT İDDİALARI YENİ DEĞİL 

 İYİ Parti CHP arasında rant iddiaları da yeni değil. Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'ın CHP'li belediyelerden ihaleler aldığını belgeler eşliğinde açıklamıştı.

Akşener o dönemde Yarkadaş'ın iddialarına karşılık sessiz kalmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading