Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Ümit Özdağ'a Karkamış'ta protesto: Acımız taze siyaset yapma

Ümit Özdağ'a Karkamış'ta protesto: Acımız taze siyaset yapma

PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu iki vatandaşımızın şehit olduğu Karkamış'a günler sonra giden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a vatandaş tepki gösterdi. Vatandaşlar, Ümit Özdağ'a "Acımız taze siyaset yapma, şehitlerimiz var. Gelip burada siyaset yapmayın, provokasyon yapmayın" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:06

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde geçtiğimiz günlerde Suriye'nin kuzeyinden atılan havan topu ve roket mermileri sonrasında 2 vatandaşımı yaşamını yitirirken 11 vatadanşımız da yaralandı. Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye ve Irak'ın kuzeyine düzenlediği hava harekatıyla terör örgütü YPG-PKK'nın yuvalarını yerle bir etti.

Suriyeliler ile ilgili yaptığı ırkçı açıklamaları ile bilinen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gaziantep'in Karkamış ilçesinde vatandaşların tepkisi ile karşılaştı.

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı canlı kura çekimi ne... Haberi Görüntüle

''ACIMIZ TAZE PROVOKASYON YAPMA''

İlk olarak saldırıda şehit olan Hasan Karataş’ın yakınlarına taziye ziyaretinde bulunan Özdağ, daha sonra Karkamış Sınır Kapısı’na geldi. 5 gün sonra kanlı saldırının düzenlendiği Karkamış'a giden Ümit Özdağ, sınır kapısında basın açıklaması yapmak istedi ancak bu esnada toplanan kalabalık, "Acımız taze, şehitlerimiz var. Gelip burada siyaset yapmayın, provokasyon yapmayın" diyerek, Zafer Partisi Genel Başkanı'na tepki gösterdi.

Trafik ışıkları değişiyor! Dört renkli trafik ışığı mı geliyor? Beyaz... Haberi Görüntüle

''SİZ KARMAKAŞ'IN YERİNİ BİLMEZSİNİZ''

Saldırı altındaki Karıkamış'ı ziyaret eden Ümit Özdağ'a tepki gösteren vatandaş, "Süleyman Soylu hemen geldi, bomba düştü, sırtımızı döndük Gaziantep Belediye Başkanımız Fatma Şahin saldırıdan hemen sonra buradaydı, siz neredeydiniz? Allah başımızdan eksik etmesin. Siz, Karkamış'ın yerini bilmezsiniz." ifadelerini kullanarak isyan etti.



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading