Yandex Metrica

Ümit Özdağ "Suriyeli hırsız" demişti: Depremzedelere yardım götüren hafız genç provokasyona izin vermedi!

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Türkiye tek yürek olurken, devlet ve millet el ele dört bir yandan yaraları sarmak ve enkaz altındakileri kurtarmak için tüm gücüyle uğraşıyor. Bununla birlikte dezenformasyon ve provokasyon girişimlerine karşı da savaş veriliyor.

Gündem

23.01.2024, 20:25

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, depremin başından itibaren sürdürdüğü kara propagandasına bugün bir yenisini daha ekledi. Özdağ'ın 'Suriyeli canlı yayında itfaiye erinin cep telefonunu çalıyor' manipülasyonunun yalandan ibaret olduğu ortaya çıktı.

Kahramanmaraş merkezli depremler Türkiye'nin yüreğini yaktı. Doğu, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz'in belli bölgelerini çok şiddetli bir şekilde etkileyen depremlerin ardından devlet ve millet el ele yaraları sarmak için mücadeleye başladı. Depremi fırsat bilen bazı kesimler ise yalan, iftira ve kara propaganda çabaları ile topluma 'umutsuzluk' aşılama yarışına girdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Enkazdan önce AK Partililer çıkartılıyor" yalanı attı.

Özdağ daha sonra sosyal medya hesabından, 'Personellere ait telefonların Suriyeliler tarafından çalındığı' iddiasını gündeme getirdi.

Dilan Polat tahliye mi edildi? Dilan Polat cezaevinden çıkacak mı? Dilan Polat tahliye mi edildi? Dilan Polat cezaevinden çıkacak mı? Haberi Görüntüle

BELEDİYE VE VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı; personele ait herhangi bir telefonun çalınmadığını bildirdi.

Valilik de Suriyeli olduğu iddia edilen şahsın Türk vatandaşı ve gönüllü olduğu belirterek, telefonun kendisine ait olduğunu kaydetti.

Türkiye ile Irak arasında 26 anlaşma imzalandı! Ayrıntılar belli oldu Türkiye ile Irak arasında 26 anlaşma imzalandı! Ayrıntılar belli oldu Haberi Görüntüle

ÜMİT ÖZDAĞ PAYLAŞIMINI SİLDİ

Ümit Özdağ'ın yalanına yoğun bir tepki geldi.

Özdağ 'Cumhurbaşkanı Yardımcısı sol tarafta konuşuyor, sağ taraftaki mavi yağmurluklu Suriyeli canlı yayında itfaiye erinin cep telefonunu çalıyor' şeklindeki paylaşımını daha sonra sildi.

Meteoroloji o illere uyarı verdi! Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! 13 Nisan Cumartesi 2024 hava durumu... Meteoroloji o illere uyarı verdi! Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor!... Haberi Görüntüle

"SENİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

Özdağ'ın 'Suriyeli hırsız' yalanını attığı kişi de konuştu.

İftiralara tepki gösteren vatandaş, "Ümit Özdağ'ın yaptığı provokatörlüktür. Ben Türk Vatandaşıyım. Hırsız hiç değilim, ben Diyanet Vakfı'nda hafız biriyim. 2-3 gündür depremzedelere yardım götürüyoruz. Seni Allah'a havale ediyorum" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading