Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ümit Özdağ kuyumcu baskınından sonra TÜSİAD'ı da ziyaret edecek mi?

Ümit Özdağ kuyumcu baskınından sonra TÜSİAD'ı da ziyaret edecek mi?

Suriyeli bir Türk vatandaşının kuyumcu dükkanına maliye müfettişi gibi baskın yapan Ümit Özdağ'a vatandaş soruyor: Aynı hareketi İtalyan asıllı TÜSİAD Başkanı Kaslowski'ye de yapabilir misin?

Gündem

15.03.2024, 17:05

'Merhaba' diyerek dükkanını bastığı Suriyelileri 'potansiyel katil' gibi gösteren Ümit Özdağ, Avrupalı faşistlere rahmet okutmaya başladı. İzmir'de kuyumcu dükkanı açmış bir Suriyelinin işyerine gülücük saçarak giren Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, "Sizi tanıdığıma mutlu oldum" diyerek vedalaştığı sığınmacıları sosyal medya hesabından hedef gösterdi. 

Anayasa Mahkemesinin yeni başkanı belirleniyor: İşte seçimin yapılacağı tarih Haberi Görüntüle

TEBESSÜMLE SOHBET EDİP NEFRETLE YAYINLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye gidiyor! Masada kritik başlıklar var Haberi Görüntüle

 

Türkiye vatandaşı olan ve kuyumculuk mesleğinden ötürü silah ruhsatı alan sözkonusu esnafı örnek göstererek Suriyelilerin adeta 'silahlı ordu kurduğunu' ileri süren Özdağ'a tepkiler çığ gibi. Türkiye topraklarında hiçbir ayrımcılıkla karşılaşmadan ekmeğini kazanan işadamları, Ümit Özdağ için artık potansiyel tehdit durumunda. 

SİVAS SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sivas Belediye Başkanlığı... Haberi Görüntüle

TÜSİAD BAŞKANI BİR AÇIKLAMA YAPMALI!

Simone Kaslowski

Suriyeli esnafı kendisine hedef olarak belirleyen Özdağ'ın, TÜSİAD Başkanlığı'na kadar yükselmiş Simone Kaslowski'ye aynı hareketi yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. Sosyal medyada binlerce kişi, Yahudi asıllı İtalyan girişimci, aynı zamanda Türk vatandaşı Kaslowski başta olmak üzere gayrimüslim pek çok işadamının Ümit Özdağ zihniyetine karşı ortak tavır almasını istedi. 

Özdağ'ın körüklemeye çalıştığı yabancı düşmanlığının yeni saldırılara kapı aralamasından endişe ediliyor. Türk insanının yardımlaşma kültürüne oldukça uzak olan bu zihniyet, geldiği nokta itibariyle Avrupalı aşırı sağcı faşistleri bile geride bırakmaya başladı. 

Başkent Ankara yeni güne kar yağışı ile başladı Haberi Görüntüle

FATİH ALTAYLI YİNE ŞAŞIRTMADI

Fatih Altaylı

Yabancı düşmanlığıyla milyonların tepkisini çeken Ümit Özdağ'a destek, 28 Şubat'çı Fatih Altaylı'dan geldi. Suriyeli sığınmacılara yönelik dışlayıcı tavrın Avrupa'da gurbetçilerin yaşadıklarıyla bir tutulmaması gerektiğini ifade eden Altaylı, bu karşılaştırmanın yapılmasını 'aymazlık' olarak niteledi. Suriyelilerin kayıtsız şartsız ülkelerine geri gönderilmeleri gerektiğini savunan Altaylı, rejimin ve İran destekli katliam çetelerinin işlediği suçları görmezden geliyor. Suriye'ye kendi rızasıyla dönen pek çok kişinin anlatımları, rejim bölgelerinde 'tecavüz'ün ve 'işkence'nin artık sıralanlaştığını gösteriyor. Türkiye'ye sığınmış Suriyelileri 'ihanetle' suçlayan Esed güçleri, rejim muhalifi olabilecek herhangi bir unsura hayat hakkı tanımıyor. 

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, ‘Kapıdan Sandığa Seçim Hattı’ projesini... Haberi Görüntüle

İŞTE ÜMİT ÖZDAĞ VE SKANDAL EYLEMİ! 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading