Yandex Metrica

Ümit Özdağ'ın BOTAŞ ve THY iddiasına İletişim Başkanlığı'ndan yalanlama!

Ümit Özdağ'ın BOTAŞ ve THY iddiasına İletişim Başkanlığı'ndan yalanlama!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın bugün düzenlediği basın toplantısında ifade ettiği "Erdoğan THY, BOTAŞ ve Demiryollarını satmaya hazırlanmaktadır" iddiasıyla ilgili Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı iddiaları yalanladı.

Gündem

23.01.2024, 20:58

İlk olarak CHP destekçisi gazeteci Murat Yetkin'in iddia ettiği, daha sonra Ümit Özdağ'ın paylaştığı ve sonra da FETÖ'cülerin yaymaya çalıştığı "BOTAŞ, Türk Hava Yolları ve Devlet Demiryolları satılacak" iddiası İletişim Başkanlığı tarafından yalanlandı.

23 Nisan Üsküdar Ceza konseri saat kaçta başlayacak? Üsküdar Çocuk Bayramı Ceza konseri nerede yapılacak? 23 Nisan Üsküdar Ceza konseri saat kaçta başlayacak? Üsküdar Çocuk... Haberi Görüntüle

"BAHSE KONU OLAM KURULUŞLARIN SATIŞI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

İletişim Başkanlığı bünyesinde kurulan 'Dezenformasyonla Mücadele Merkezi' tarafından yapılan açıklamada "'BOTAŞ, Türk Hava Yolları ve Devlet Demiryolları satılacak' iddiası doğru değildir. Bahse konu kuruluşların herhangi bir ülke veya şirkete satışı söz konusu değildir." denildi.

Türkiye'yi ziyarete gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e şok protesto: Katil Almanya Türkiye'den defol Türkiye'yi ziyarete gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e şok protesto: Katil Almanya... Haberi Görüntüle

ASILSIZ SPEKÜLASYONLARA İTİBAR EDİLMEMELİ

Yapılan açıklamada söz konusu şirketlerin uluslararası saygınlığa sahip şirketler olduğu ve bu şirketler hakkında yapılan asılsız spekülasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading