Yandex Metrica

Ümit Özdağ ile Meral Akşener arasında yeni gerilim: FETÖ'cüleri İYİ Parti'ye aldı

İYİ Parti'den istifa ederek Zafer Partisi'ni kuran Ümit Özdağ, İYİ Parti ve Meral Akşener ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Özdağ, Akşener'in partiye FETÖ'cüleri aldığını öne sürdü. Özdağ, "Ben FETÖ ile uzaktan yakından ilgili kimselerin partiye alınmamasını savundum ancak Akşener benim kadar titiz davranmadı. Hatta önlerini açtı." diyerek İYİ Parti’nin FETÖ’cülerden bir araya geldiğini ifade etti.

Gündem

23.01.2024, 20:07

İYİ Parti'den istifa ederek Zafer Partisi'ni kuran Ümit Özdağ, eski partisi ve Meral Akşener hakkında FETÖ konusunda çarpıcı iddialarda bulundu.Akşener ile birlikte İYİ Parti'yi kurduklarını söyleyen Özdağ, "İlk günden itibaren aramızda bir ihtilaf vardı. Ben FETÖ ile uzaktan yakından ilgili kimselerin partiye alınmamasını savundum ancak Akşener benim kadar titiz davranmadı. Hatta önlerini açtı." dedi.

23 Nisan özel sektöre tatil mi? Özel sektör çalışanı 23 Nisan'da tatil yapacak mı? 23 Nisan özel sektöre tatil mi? Özel sektör çalışanı 23... Haberi Görüntüle

"BUĞRA KAVUNCU'DAN BAŞKA FETÖ'CÜLER DE VAR"

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunun altını bir kez daha çizen Özdağ, "Sadece o değil başkaları da var zamanı gelince onlar da ortaya çıkacak. Partiyi kurduğumuzda 'Bunlar FETÖ'cü saldırıları' vardı. Bir reklam filmi çektik, Akşener ısrarla bu videonun yayınlanmasına izin vermedi. O videodakilerden hiç kimse kalmadı." diye konuştu.

Yağmur Taktaş'ın sevgilisi kim? Yağmur Taktaş neden, nasıl öldü? Yağmur Taktaş'ın sevgilisi kim? Yağmur Taktaş neden, nasıl öldü? Haberi Görüntüle

"BUĞRA KAVUNCU FETÖ'CÜ" İDDİASI

Özdağ, İYİ Parti mensubu olduğu dönemde Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğu iddia etmişti. Gelişme sonrası Özdağ, parti disiplin kuruluna sevk edilmiş ve karar sonrasında istifa ederek Zafer Partisi'ni kurmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading