Yandex Metrica

Ümit Özdağ'dan olay iddia: Akşener PKK ile oturup müzakere süreci başlatacak

Ümit Özdağ'dan olay iddia: Akşener PKK ile oturup müzakere süreci başlatacak

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener'in katıldığı bir programda "Seçimlerden sonra İYİ Parti, Kürtler ile oturup 'Siz ne istiyorsunuz? Biz ne istiyoruz?' diye konuşacağız." açıklamasına ilişkin konuştu. Ümit Özdağ, ''Yeni bir açılım sürecini başlatmaktan bahsetti. Demek ki Sayın Akşener, PKK ile oturup yeni bir terörle müzakere süreci başlatacak.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:17

Siyasette erken seçim tartışmaları devam ederken Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan olarak açıklandı ancak Millet İttifakı'nın adayı henüz belli değil. Sık sık bir araya gelen altılı masa henüz adayını açıklamadı ancak kulislerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adı dolaşırken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan dikkat çeken bir çıkış geldi.

Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler başlanacak Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler... Haberi Görüntüle

''PKK İLE OTURUP MÜZAKERE SÜRECİ BAŞLATACAK''

İstanbul Şişli'de basın mensuplarıyla bir araya gelen Ümit Özdağ, İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener'in katıldığı bir programda "Seçimlerden sonra İYİ Parti, Kürtler ile oturup 'Siz ne istiyorsunuz? Biz ne istiyoruz?' diye konuşacağız." açıklamasına ilişkin şu ifadeleri kullandı; ''Yeni bir açılım sürecini başlatmaktan bahsetti. Demek ki Sayın Akşener, PKK ile oturup yeni bir terörle müzakere süreci başlatacak.

2024 Yunan Adaları güncel feribot fiyatları ne kadar? Hangi şehirlerden hangi Yunan Adaları'na geçiş yapılır? 2024 Yunan Adaları güncel feribot fiyatları ne kadar? Hangi şehirlerden... Haberi Görüntüle

''İYİ PARTİ SEÇMENİ SİZİN PKK İLE MASAYA OTURMANIZI KABUL EDECEK Mİ?''

Dürüst bir politikacı 'Seçimden sonra oturacağız, konuşacağız' demez. Çıkar Türk halkının, kendi seçmeninin önüne PKK ile ne görüşeceğini, kendisinin neler vermeye hazır olduğunu anlatır. Akşener'e soruyorum; PKK ile masaya oturduğunuz zaman Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bugünkü hukuksal yapısından hangi noktalarda taviz vereceksiniz? İYİ Parti seçmeni sizin PKK ile masaya oturmanızı kabul edecek mi?"

Gecelikli işkence: Tabancayı ağzına soktu mermi yutturdu Gecelikli işkence: Tabancayı ağzına soktu mermi yutturdu Haberi Görüntüle

PERVİN BULDAN: HDP KENDİ ADAYINI ÇIKARACAK

Hatırlanacağı gibi HDP Eş Başkanı Pervin Buldan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada hiçbir ittifakın yanında yer almayacaklarını belirtmişti. Buldan, "HDP, kendi adayını çıkaracak" ifadelerini kullanmıştı.

YSK kararını açıkladı Ordu'da seçimler tekrarlanacak mı? Ordu'da seçim tekrarı ne zaman? YSK kararını açıkladı Ordu'da seçimler tekrarlanacak mı? Ordu'da seçim tekrarı... Haberi Görüntüle

SARUHAN OLUÇ: MÜZAKERE EDİLİRSE...

HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç ise Pervin Buldan'ın açıklaması sonrası "Bizle müzakere edilirse ortak bir adayda elbette buluşmak isteriz" şeklinde konuşmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading