Yandex Metrica

Ümit Özdağ'dan Ali Babacan'a FETÖ tepkisi! 'Elini öpeceğim de tam olsun'

Ümit Özdağ'dan Ali Babacan'a FETÖ tepkisi! 'Elini öpeceğim de tam olsun'

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın sosyal medya hesabından FETÖ'den dolayı KHK ile ihraç edilen sanıkların görevine iade edeceği açıklamasına Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tepki gösterdi. Özdağ açıklamasında, 'Gidip FETÖ'nün elini öpeceğim de tam olsun. Ali FETÖCAN' ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 19:16

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Twitter hesabından FETÖ'den KHK ile ihraç edilen kişilerin yasal mali ve sosyal haklarını iade edeceğini ve isimlerinin yer aldığı tüm kurumlardan kayıtlarını sileceği vaadinde bulunmasına Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tepki gösterdi. 

Gözler BMGK'deki oylamada: Türkiye, Filistin'in BM'de tam üyeliğini destekliyor Gözler BMGK'deki oylamada: Türkiye, Filistin'in BM'de tam üyeliğini destekliyor Haberi Görüntüle

'ALİ FETÖCAN' 

Ümit Özdağ, Babacan'nı söz konusu twetini alıntılayarak "Gidip FETÖ'nün elini öpeceğim de tam olsun. Ali FETÖCAN" sözlerini kullandı. 

Meteoroloji iki bölgeye dikkat çekti: Çok kuvvetli geliyor Meteoroloji iki bölgeye dikkat çekti: Çok kuvvetli geliyor Haberi Görüntüle

BABACAN FETÖ'CÜLERİ İŞLERİNE İADE EDECEKLERİNİ SÖYLEMİŞTİ

Ali Babacan bugün sabah saatlerinde attığı tweette, "Kamu görevine iade edeceğimiz tüm KHK’lıların yasal, mali ve sosyal haklarını iade edeceğiz. Haklarındaki kısıtlamaları kaldıracağız. İsimlerinin yer aldığı tüm listeleri kamu kurum ve kuruluşlarının kayıtlarından sileceğiz." ifadesini kullanmıştı. 

FETÖ sanıklarını koruyan Ali Babacan'a sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyürken bazı sosyal medya kullanıcıları bunu 'devlete meydan okumak' olarak değerlendirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading