Yandex Metrica

Ümit Özdağ, Akşener’in asıl amacı anlattı: 6’lı masayı dağıtıp kalkacak! CHP'nin oylarını istiyor

Ümit Özdağ, Akşener’in asıl amacı anlattı: 6’lı masayı dağıtıp kalkacak! CHP'nin oylarını istiyor

İYİ Parti'den istifa ederek Zafer Partisi'ni kuran Ümit Özdağ, Meral Akşener hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu. Akşener'in asıl amacının 6'lı masayı dağıtmak olduğunu ifade eden Ümit Özdağ, "Akşener masadan kalkmaya hazırlanıyor. AK Parti’yi devirmeye oynamıyor. Ana muhalefet olmaya oynuyor." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:01

İYİ Parti'den istifa ederek Zafer Partisi'ni kuran Ümit Özdağ, eski partisi ve Meral Akşener hakkında, "Akşener masadan kalkmaya hazırlanıyor. AK Parti’yi devirmeye oynamıyor. Ana muhalefet olmaya oynuyor." dedi. Özdağ, Akşener'in asıl amacının AK Parti oyları değil CHP oylarını almak olduğunu da söyledi.

Türkiye günlerdir bu kazayı konuşmuştu! Acılı babadan Eylem Tok ve eski eşi Bülent Cihantimur'dan iki talep Türkiye günlerdir bu kazayı konuşmuştu! Acılı babadan Eylem Tok ve... Haberi Görüntüle

MASAYI DAĞITIP KALKACAK

İYİ Parti'den istifa ederek Zafer Partisi'ni kuran Ümit Özdağ, eski partisi ve Meral Akşener hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Akşener'in 6'lı masayı dağıtacağını söyleyen Özdağ, "Akşener masadan kalkmaya hazırlanıyor. AK Parti'yi devirmeye oynamıyor. Ana muhalefet olmaya oynuyor." dedi.

AK Partili isim Mansur Yavaş'ın yalanını ortaya çıkardı: Yüzde 72 dediği ihaleler yüzde 9 çıktı! AK Partili isim Mansur Yavaş'ın yalanını ortaya çıkardı: Yüzde 72... Haberi Görüntüle

"BEN PARTİDEYKEN DE ÖYLE DÜŞÜNÜYORDU, ŞİMDİ DE AYNI DÜŞÜNÜYOR"

Özdağ konuya ilişkin Kayseri'de bir yerel televizyona yaptığı açıklamasında şunları söyledi: "Ankara'daki bütün konuyla ilgilenenler CHP de biliyor ki, Meral Akşener masadan kalkma süreci içerisinde. Sebep çok net. Akşener AK Parti'yi devirmeye oynamıyor, ana muhalefet partisi olmaya oynuyor. Bütün oy zeminini CHP'den almaya kurgulamış durumda. Akşener ile ayrıldığımız en önemli noktalardan birisi buydu. O zaman da öyle düşünüyordu."

.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading