Yandex Metrica

Ümit Özdağ'a bakanlık vadeden Kılıçdaroğlu: Aramızda bir pazarlık olmadı

Ümit Özdağ'a bakanlık vadeden Kılıçdaroğlu: Aramızda bir pazarlık olmadı

HDP destekli Altılı Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Özdağ ile bir pazarlık olmadı. Kendisi bir vatansever olarak geliyorum dedi" açıklamasında bulundu.

Gündem

23.01.2024, 22:22

81 ilde 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen 28. dönem milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinden Cumhur İttifakı ile Recep Tayyip Erdoğan ezici farkla üstün çıktı.

Recep Tayyip Erdoğan'dan yaklaşık 2 milyon 600 bin oy fark yiyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci tura kalan seçimler öncesinde milliyetçilerin oylarını almak için söylem değiştirdi. İlk tur öncesinde terör örgütlerine 'özgürlük' ve 'kayyumları kaldırma' vaadinde bulunan Kılıçdaroğlu, ikinci tur öncesinde ise kayyum savunuculuğu yapar konuma geldi. 

İlk turda yüzde 5.7 oranında oy alan Sinan Oğan'ın Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermesi sonrası harekete geçen HDP destekli Altılı Masa'nın adayaı Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile anlaşarak, kayyumların kaldırılmaması ve terörle mücadele ve göçmenlerin en geç 1 yıl içinde ülkelerine gönderilmesi sözü verdi ile bunu bir mutabakat imzalayarak kamuoyuna duyurdu.

23 Nisan'da özel anaokulu ve kreşler kapalı mı? Yarın Çocuk Bayramı'nda özel okullar açık mı? 23 Nisan'da özel anaokulu ve kreşler kapalı mı? Yarın Çocuk... Haberi Görüntüle

KEMAL KILIÇDAROĞLU: ARAMIZDA BİR PAZARLIK OLMADI

HDP destekli Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Fox TV yayınında, Özdağ ile yaptığı görüşmeye ilişkin konuştu. Özdağ ile yedi maddelik mutabakat imzalayan ve kendisine üç bakanlık verdiği iddia edilen Kılıçdaroğlu, "Özdağ ile bir pazarlık olmadı. Kendisi bir vatansever olarak geliyorum dedi" diye konuştu.

Sosyal medyadan 'fahiş yemeğe boykot' çağrısı! 20-21 Nisan'da kafe ve restorantlara gitmeyin çağrısı yapıldı! Sosyal medyadan 'fahiş yemeğe boykot' çağrısı! 20-21 Nisan'da kafe ve... Haberi Görüntüle

ÜMİT ÖZDAĞ KENDİSİNİ İÇİŞLERİ BAKANI İLAN ETTİ

Özdağ sosyal medya üzerinden CHP hakkında yapılan bir haberi alıntılayarak kendisinin İçişleri Bakanı olacağını ima etmişti.

Yılda 10 gün yaşıyor! Bu içeği koparana 387 bin 142 TL ceza! Yılda 10 gün yaşıyor! Bu içeği koparana 387 bin 142... Haberi Görüntüle

AK PARTİ'DEN DE İÇİŞLERİ BAKANLIĞI İSTEDİ

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Özdağ ile yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı. Özdağ'ın kendilerinden bakanlık istediğini belirten Kurtulmuş, "Özdağ, göçmenlerin dönüşü ile ilgili bakanlık talep etti, bunun tercihen İçişleri olmasını istedi." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading