Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu deprem bölgesinde: Ben yok biz varız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu deprem bölgesinde: Ben yok biz varız

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ne girer girmez soluğu deprem bölgesinde alan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Adana'da AK Parti ve MHP il başkanlıklarını ziyaret etti. Adana'daki projelerin takipçisi olacağının garantisini veren Uraloğlu "Ben yok biz varız" dedi.

Gündem

23.01.2024, 21:01

Kabine toplantısının ardından deprem bölgesinde giden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Adana'da ziyaretlerde bulundu. Uraloğlu, MHP Adana İl Başkanlığı'nda İl Başkanı Yusuf Kanlı ve parti yöneticileriyle bir araya geldi. 

Adana AK Parti İl Başkanlığı'na geçen Uraloğlu, burada partililere hitap etti.

İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi başladı mı, ne zaman 2024?... Haberi Görüntüle

"MİLLETİMİZ PARLAMENTODAKİ ÇOĞUNLUĞU BİZE VERDİ"

Bakan Uraloğlu, Türkiye Yüzyılı'nda görev alacak kişilerin milletin oyuyla seçildiğini belirterek, "14 Mayıs'ta yedi düvele karşı mücadele verdik. Biz, Anadolu'nun insanlarıyla, bu davaya gönül vermiş olan Cumhur İttifakı'mızdaki partilerimizle beraberdik. Onun haricinde bütün dünya karşı taraftaydı. Çok şükür sizler ve milletimiz, parlamentodaki çoğunluğu bize verdi." diye konuştu.

Adana'nın gelişimi için üzerlerine düşeni yapacaklarını dile getiren Uraloğlu, "Özellikle dağ bölgelerindeki bazı kesimlerde GSM operatörleriyle ilgili sıkıntılar var. Onlar için başlatmış olduğumuz bir uygulama var. Uygulamayla beraber onları da yakın takibimize almış olduk." dedi.

Refah Partisi'nin rotasını şaşırdığını söyledi! YRP'nin kurucularından olan Mahmud Altunsoy... Haberi Görüntüle

"BEN YOK BİZ VAR"

Bakan Uraloğlu, kentteki projelerin takipçisi olacaklarını vurgulayarak, "Ben yok biz varız" anlayışıyla hareket etmeye devam edeceklerini söyledi.

Adana'da, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde gösterilen başarının yerel seçime yansıması gerektiğine işaret eden Uraloğlu, "Burada, Cumhur İttifakı'nın il teşkilatları arasında güzel bir birliktelik var. İnşallah bu birliktelik, yerel yönetimde de sandığa yansıyacak ve Adana'yı turuncu renge dönüştürmüş olacağız." ifadesini kulandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading