Yandex Metrica

Ulaştırma Bakanlığı harekete geçti! Vagonlar depremzedelere yuva oldu

Ulaştırma Bakanlığı harekete geçti! Vagonlar depremzedelere yuva oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yaşanan yıkıcı deprem sonrası sahada etkin olarak çalışmalarını yürütüyor. Bakanlık Adana, Mersin, Osmaniye, İskenderun, Diyarbakır, Elazığ ve Malatya’da temin ettiği vagonlarla 3 bin 400 vatandaşın konaklamasına imkan sağladı.

Gündem

23.01.2024, 20:24

Türkiye Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremle sarsıldı. 10 ilde etkili olan deprem sonrası devlet tüm imkanlarını seferber ederken tüm kamu kurumları da harekete geçti.

Dehşet anları kamerada! Pitbull sahibine ve ailesine saldırdı: 3 kişi ölümden döndü Dehşet anları kamerada! Pitbull sahibine ve ailesine saldırdı: 3 kişi... Haberi Görüntüle

BAKANLIK SAHADA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, depremzedelerin soğuk kış gününü dışarda geçirmemeleri için sahada çalışmalarını sürdürüyor. 

Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri ne zaman başlayacak? Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri ne zaman başlayacak? Haberi Görüntüle

VAPONLAR DEPREMZEDELERE YUVA OLDU

Bakanlık, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Adana, Mersin, Osmaniye, İskenderun, Diyarbakır, Elazığ ve Malatya'da hazırlanan vagonlarla 3 bin 400 vatandaşın konaklamasına imkan sağladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading