Yandex Metrica
SON DAKİKA
Twitter'dan Yavuz Ağıralioğlu'na operasyon! Gündemden kaldırdı

Twitter'dan Yavuz Ağıralioğlu'na operasyon! Gündemden kaldırdı

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun bugün TBMM'de gerek Millet İttifakı gerekse de terör örgütüne karşı sarf ettiği sözler Twitter'ın hoşuna gitmedi. Twitter, günün en fazla konuşulan ismi olmasına karşın Ağıralioğlu'nu sansür uygulayarak gündemdeki konular listesinden kaldırdı.

Gündem

23.01.2024, 20:36

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu bugün TBMM'de düzenlediği basın toplantısında 6'lı masayı ve kurulan ittifakı sert sözlerle eleştirdi. HDP'yle yapılan iş birliğine vurgu yaparak eleştirilerini sıralayan Ağıralioğlu,bir anda günün en çok konuşulan ismi haline geldi.

Yavuz Ağıralioğlu, partisine pusu kurulduğunu söyleyerek, "Siz daha iktidara gelmeden kör ve sağır oldunuz. Sandıkta yüzde 80'lerin konuşulması gerekirken, şimdi iktidarı matematiğe çevirdiniz. Cumhurbaşkanlığı masasını, bölücülüğe pazarlık masasına çevirdiniz. Kurucusu olduğumuz masada bize pusu kurulmasından rahatsızız." ifadelerini kullandı.

Son dakika... Balıkesir'de deprem: AFAD verileri açıkladı Haberi Görüntüle

HDP İLE PAZARLIK

HDP ile yapılan pazarlığı doğru bulmadığını belirten Ağırlioğlu,"Ben HDP ile pazarlık edilmesini doğru bulmuyorum. Ben terörün gölgesinin düştüğü yerde olmam. Bir kere PKK'ya terör örgütü demediniz, APO'ya katil demediniz. Ama siz defalarca milletin meclisine gelip devlete katil dediniz." dedi.

Yavuz Ağıraloğlu, bu sözleri sonrası Twitter'da en çok konuşulan konular arasında ilk sıraya yerleşirken 1 saat içinde atılan yaklaşık 60 bin tweet Twitter tarafından görmezden gelindi.

Özellikle son günlerde muhalif hesapları öne çıkaran algoritması ile tepkilerin odağında olan, sosyal medya platformu Twitter, atılan binlerce Tweete rağmen, Ağıralıoğlu'nu gündemdekiler listesinden tamamen düşürdü.

Seçim günü düğün olur mu 2024? Seçim günü yasaklar neler? Haberi Görüntüle

BİLİNÇLİ AYRIM

Twitter'ın 14 Mayıs'a kısa bir süre kala FETÖ ve PKK yanlısı hesapların özellikle Twitter'da 'Sana Özel ve Takip Edilenler' algoritması adı altında bilinçli olarak kullanıcıların karşısına çıkarıldığı görülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading