Yandex Metrica

Twitch yayıncısı Jahrein İBB'ye savaş açtı! Torpilli kadrolaşmayı ifşa etti

Twitch yayıncısı Jahrein İBB'ye savaş açtı! Torpilli kadrolaşmayı ifşa etti

Jahrein lakaplı Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç bu sefer de CHP'ye ateş püskürdü. CHP'nin torpil kontenjanını ifşa eden Sonuç, "CHP'nin "liyakat, torpilsizlik, vs" söylemleriyle belediyeleri alıp nasıl torpillere imza attığını anlatacağım." ifadelerini kullandı.

Gündem

01.04.2024, 21:17

Twitch yayıncılığından daha çok siyasetle uğraşan Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç, sosyal medya hesabından CHP'nin torpil zincirini ifşa etti. 

İlk olarak Tuncay Yılmaz isimli bir kişiden bahseden Jahrein, İBB'de "İmamoğlu inşaat ve İmamoğlu ailesien ait SSB GM şirketlerinde yönetim kurulu üyesi. İBB Yetkileri: İBB SK, Batı İst VK, B.düzü Voleybol kasası!" sözlerine yer verdi. 

CHP'de cadı avı: Birçok üye için ihraç süreci başlatılıyor CHP'de cadı avı: Birçok üye için ihraç süreci başlatılıyor Haberi Görüntüle

'KENDİ EKİBİNE SAHİP ÇIKMASIN MI?'

Twitter'da bir sohbette danışman olan Ozan Balık'a bunun sebebini sorduğunda "ne var bunda? Kendi ekibine sahip çıkmasın mı?" cevabını aldığını söyleyen Jahrein, "Buradan da anlayacağınız üzere sistem partisi olan CHP ve yancısı İYİ Parti, bu insanlara kadro vermeyi ya da onlara yetki vermeyi "ekibine sahip çıkmak" olarak görüyor. Yani seçimde emek veren insanları bir nevi ödüllendiriyorlar. Gelelim o ekibe:" diyerek Canan Kaftancıoğlu'nu işaret etti. 

İYİ Parti'de bir ayrılık daha: Ankara İl Başkanı Akif Sarper Önder görevinden istifa etti İYİ Parti'de bir ayrılık daha: Ankara İl Başkanı Akif Sarper... Haberi Görüntüle

KAFTANCIOĞLU'NUN ÖZEL KADROSUNU AÇIĞA ÇIKARDI

Canan Kaftancıoğlu'nun yanında bulunan birçok kişiye İBB'de kadro verilmesini sağladığını ifade eden Jahrein ilk isim olarak İlayda Çağla Koçoğlu'nu gösteriyor. 

Canan Kaftancıoğlu'nun "Bazen bir mühendis ekmek parası için işçilik de yapar" sözleriyle bu ismi savunduğunu belirten Jahrein, "İşsiz tüm mühendislere sesleniyorum: İBB'DE HEPİNİZE İŞ VARMIŞ!" sözlerine yer verdi. 

Tokat’ta deprem fırtınası sonrası Naci Görür'den uyarı: Güneybatıdakiler dikkatli olmalı Tokat’ta deprem fırtınası sonrası Naci Görür'den uyarı: Güneybatıdakiler dikkatli olmalı Haberi Görüntüle

'EKREM İMAMOĞLU KİM DE...'

Uzun bir flood yapan Jahrein bu şekilde CHP'li İBB yönetiminin torpilli kadro dağıtımını ifşa etti. 2023 seçimlerine bağımsız milletvekili olarak gireceğini açıklayan Jahrein geçtiğimiz günlerde de Ekrem İmamoğlu'nun kendisini eleştirenlere 'vız gelir tırıs gider' sözlerine tepki göstermiş, 'Ekrem İmamoğlu kim de kalkıp 'Vız gelir, tırıs gider' diyor ya bana. Benim oy verdiğim seçilmiş adamdır. Bir defa oy vermem, seçilmez. Bu kadar basit' demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading