Yandex Metrica

Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan İmamoğlu'na sert tepki: İftiralarınızla bu ayıbı devam ettiriyorsunuz

Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan İmamoğlu'na sert tepki: İftiralarınızla bu ayıbı devam ettiriyorsunuz

Geçtiğimiz hafta İBB'nin Tuzla İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin 3. Kademe açılış töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etmesinin ardından alandaki CHP'liler tarafından saldırıya uğrayan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun canlı yayında mesnetsiz ifadeleri sonrası açıklamada bulunarak, ''Yalan ve iftiralarınızla bu ayıbı devam ettiriyorsunuz" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:04

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, geçtiğimiz haftalarda İBB'nin Tuzla İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin 3. Kademe açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan' teşekkür etmesinin ardından alandaki CHP'ller tarafından saldırıya uğramıştı.

2024 Öğretmen atama branş dağılımı | Hangi bölümden (Okul Öncesi-Rehberlik-Sınıf Öğretmenliği) kaç kişi atanacak? 2024 Öğretmen atama branş dağılımı | Hangi bölümden (Okul Öncesi-Rehberlik-Sınıf... Haberi Görüntüle

RAHATSIZ OLDULAR DİYE HAKKIMIZDAN VAZ MI GEÇELM?

Saldırıya uğramasının ardından açıklamalrda bulunan Yazıcı, şunları açıklamıştı:

Maalesef, Sayın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhurbaşkanımıza yapılan saygısızlıktan dolayı alandan ayrılmamdan sonra yaptığı konuşmada; “provokasyon yaptığım”, “muhatabı olmadığım”, “1,5 sene sonra olmayacağım” vurguları yaparak, konuşmasında saldırıyı devam ettirmiş.” “Sayın başkanı yaptığım konuşmayı bir kez daha dinlemeye davet ediyorum. İlgi duyan herkes bakabilir. Konuşmamda hiçbir hakaret, tahrik edici bir cümle, nezaketsizlik yok. Zaten olamaz. Ağırbaşlı bir hak araması var. Rahatsız oldular diye hakkımızdan vaz mı geçelim?

200 metre derinlikteki Asos bölgesine hava harekatı: Çok sayıda terörist öldürüldü 200 metre derinlikteki Asos bölgesine hava harekatı: Çok sayıda terörist... Haberi Görüntüle

Hasan Kılıç Efendi öldü mü? Hasan Efendi neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç Efendi öldü mü? Hasan Efendi neden öldü, kaç... Haberi Görüntüle

YİNE YAZICI'YI HEDEF ALDI

Tartışmalar devam ederken Habertürk'te katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeniden başkan Şadi Yazıcı'yı hedef alarak, ''Tuzla Belediye Başkanı açılışta 22 dakika konuştu, ben 23 dakika konuştum. Çıkarsınız makul bir konuşmayla teşekkür edersiniz. İğneleyici laflar vesaire." dedi. 

İmamoğlu açılıştaki gerginliği hatırlatarak, "250 bin metreküplük tesisi sayın Erdoğan açtı diyorlar. Ekrem İmamoğlu'nun 3,5 yılına 25 yılı eşdeğer tutuyorlar. Yapamadıkları, durdukları, 10 metro hattında gürül gürül çalışan yönetimi kıskanıyorlar, yetinmiyorlar kendi 25 yılı ile yarıştırıyorlar" ifadelerini kullandı. 

Bakan uyardı: Yurt genelinde sıcaklıklar artacak! Bazı illerde 30 derecenin üstüne çıkacak Bakan uyardı: Yurt genelinde sıcaklıklar artacak! Bazı illerde 30 derecenin... Haberi Görüntüle

İstanbul'un göbeğinde skandal görüntüler! Kamyonlara yüklendi:  Piyasa sürülseydi vatandaşlar yiyecekti! İstanbul'un göbeğinde skandal görüntüler! Kamyonlara yüklendi: Piyasa sürülseydi vatandaşlar yiyecekti! Haberi Görüntüle

YAZICI'DAN İMAMOĞLU'NA SERT TEPKİ

Tuzla Beleidye Başkanı Şadi Yazıcı, İmamoğlu'nun mesnetsiz sözlerine tepki gösterek şu açıklamalarda bulundu:

Sayın Ekrem İmamoğlu, 25 Ekim’de Tuzla’da bir ayıba imza attınız. O günden sonra; yalan ve iftiralarınızla bu ayıbınızı devam ettiriyorsunuz.

Sayın İmamoğlu, bugün Haber Türk’te katıldığınız programda konuyla ilgili yalanlarınızı tekrarladınız. Cevap hakkı için bağlanmak istedim. Ancak format izin vermediği için bağlanamadım.

Sayın İmamoğlu, öncelikle belirtmeliyim: yalan beyanlarınız, iftira ve yakıştırmalarınızın İleri Psikolojik Arıtma’ya (!) :) ihtiyacı var.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading