Yandex Metrica
SON DAKİKA
Turne dönüşü facia! Tiyatrocuları taşıyan araç kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var

Turne dönüşü facia! Tiyatrocuları taşıyan araç kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var

Amasya’da turne dönüşünde tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs ile kamyonun çarpıştığı kazada 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Yaralıların arasında ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy ve arkadaşları var. Öte yandan tiyatrocuların kazadan önceki görüntüleri ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 20:05

''Baş Belası'' adlı tiyatro oyununu Çorum’da sahnelemelerinin ardından Samsun'a doğru giden ekip, trafik kazası geçirdi.

Çorum’dan Samsun’a giden Aykut Bektaş idaresindeki 52 ADK 527 plakalı minibüs, Çaybaşı köyü mevkisinde aynı yönde seyreden Hacı Ahmet Kılıç yönetimindeki 42 FES 27 plakalı kamyonla çarpıştı. Jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

CHP'liler de gerçeğin farkına vardı! Tunç Soyer'den seçim değerlendirmesi: İzmir’de... Haberi Görüntüle

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Feci kazada minibüsteki yolculardan Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü Bektaş ve minibüste bulunan Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Filiz Özbek, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu ve Ceyhun Fersoy, hastaneye kaldırıldı.

Oyuncuları taşıyan minibüs kaza yaptı 3 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var

İstanbul'a kar geliyor! Meteoroloji saat verdi! Kara kış metropolün kapısına... Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yapılan incelemenin ardından minibüsten çıkartılan cenazeler cenaze aracıyla hastane morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son dakika... İstanbul'da İETT otobüsüne kamyonet çarptı! Haberi Görüntüle

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada başsağlığı mesajı verirken şu ifaleri kullandı; ''Dün gece Amasya Merzifon’da tiyatro sanatçılarını taşıyan bir minibüsün bir TIR ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada minibüste bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. 8 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, 1 kişi ise tedaviye ihtiyaç duymadı. Kazada hayatını kaybeden sanatçılarımıza Allah’tan rahmet; yakınlarına ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımız arasında durumu ağır olan kimse yok. Hepimiz adına, kendilerine geçmiş olsun diyorum.''

AFAD kira yardımı süresi uzatıldı mı, ne zamana kadar sürecek?... Haberi Görüntüle

BAKAN ERSOY'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, hayatını kaybeden tiyatrocuların ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi. Bakan Ersoy, Twitter'dan yaptığı paylaşımda,''Çorum'da sahneledikleri oyun sonrası Samsun'a dönen tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün kaza yaptığını derin bir üzüntüyle öğrendim. Kazada vefat edenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır; yaralılara acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun." ifadesini kullandı.

Kirli ittifak bir kez daha kanıtlandı: CHP'li isimler kendi adayları... Haberi Görüntüle

KAZADAN ÖNCEKİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI!

Amasya'da turneden döndükleri sırada feci bir trafik kazası geçiren tiyatrocuların kazadan önceki görüntüleri ortaya çıktı. 3 kişinin hayatını kaybettiği kaza öncesi çekilen görüntülerde, oyuncuların Kastamonu ve Çorum'da sahneledikleri oyundan bölümler yer alırken, oyunculardan Ceyhun Fersoy'un sosyal medya hesabından paylaştığı video da bulunuyor. Fersoy o videoda "Merhaba sevgili dostlar. Bugün turnemizin 7. günü. Yarın İstanbul'a dönüyoruz. Çok güzel bir turne geçirdik. Başta Jest Tiyatro'ya ve ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sizlere ulaşmaya devam edeceğiz." sözlerine yer verdi.

İŞTE OLAY YERİNDEN KARELER...





 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading