Yandex Metrica

Türkiye Yüzyılı nedir? İbrahim Karagül: 2023'ten sonra Türkiye'nin Altın Çağı'nı konuşacağız

Türkiye Yüzyılı nedir? İbrahim Karagül: 2023'ten sonra Türkiye'nin Altın Çağı'nı konuşacağız

TRHaber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, "Cumhuriyet kuruluştur. Türkiye Yüzyılı yükseliştir. Mustafa Kemal Atatürk; Kuruluş dönemi lideridir. Recep Tayyip Erdoğan; Yükseliş dönemi lideridir." ifadesini kullanarak Türkiye Yüzyılı'nı anlattı.

Gündem

24.04.2024, 03:35

TRHaber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül,
"Cumhuriyet kuruluştur. Türkiye Yüzyılı yükseliştir. 
Mustafa Kemal Atatürk; Kuruluş dönemi lideridir.  
Recep Tayyip Erdoğan; Yükseliş dönemi lideridir." ifadesini kullanarak Türkiye Yüzyılı'nı anlattı.

İbrahim  Karagül'ün ilgili yazısı şu şekilde:

Park Bo Ram kimdir, kaç yaşında vefat etti? K-Pop yıldızı Park Bo Ram neden öldü? Park Bo Ram kimdir, kaç yaşında vefat etti? K-Pop yıldızı... Haberi Görüntüle

2023’TEN SONRA “TÜRKİYE’NİN ALTIN ÇAĞI”NI KONUŞACAĞIZ.

Türkiye Yüzyılı; öyle rastgele seçilmiş bir kavram değil. 
AK Parti’nin 2023 seçim sloganıyla sınırlı değil. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sadece seçim kazanmaya odaklı hesabı değil. 
Sadece iç politika aralığına sığdırılacak bir söylem değil. Türkiye sınırlarına hapsedilmiş bir hamaset, bir heyecan değil. 
Akılla, bilgelikle, Türkiye’nin siyasi genetiği ile harmanlanmış bir hedeftir. Türkiye’nin bütün geçmişiyle, bütün tecrübesiyle yeniden sahne almasıdır. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 
YENİ BÜYÜK GÜÇ İNŞA EDERKEN

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni büyük güç inşa etme planının dünyaya ilanıdır. O hiçbir zaman sadece bir siyasetçi değildi. Selçuklu’nun, Osmanlı’nın, Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün kodlarıyla harmanlanmış bir aklın taşıyıcısıydı. 
Türkiye için hem Atatürk, hem Yavuz hem Kanuni’ydi. Hem İslam dünyası hem Türk dünyasıydı. Hem küresel iktidar alanının paylaşıldığı masalar hem ekmeğin bölüşüldüğü fakirhanelerdi. 
Erdoğan Türkiye için bir kaderdir. 21. Yüzyılı dönüştüren adamdır. 
İşte bu akıl ve öncülükle Türkiye Cumhuriyeti’nin temsil ettiği imparatorluklar aklı, milletimizin genetiğine sinmiş gücü özgürleşti. 

“TÜRKİYE YÜZYILI” DÜNYAYA; 
“BİZ ARTIK DÖNDÜK” İLANIDIR!

Zaten büyük oranda ulaşılmış, gerçekleşmeye yüz tutmuş, içeriden ve dışarıdan yoğun karartmalara ve saldırılara rağmen devam eden bir büyük yürüyüştür. 
Selçuklu, Osmanlı Türkiye Cumhuriyeti devletler sürekliliğinin devamıdır, ilanıdır. 
Anadolu’da yaşanan üçüncü büyük şoktan sonra üçüncü büyük yükselişin dünyaya duyurulmasıdır. 
Bu coğrafyayı dizayn eden, tarihi tersine çevirebilen kurucu iradenin 21. yüzyıla taşınmış halidir. 

Yalı Çapkın yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu 12 Nisan? Yalı Çapkın yeni bölüm haftaya mı? Yalı Çapkın yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu... Haberi Görüntüle

21. YÜZYILIN SÜRPRİZİ TÜRKİYE’DİR

“21. yüzyılın Sürprizi Türkiye”dir. Bu, Doğu için de Batı için de böyledir. 
Anadolu’ya hapsedilmiş bir milletin yüzyıl sonra bütün Kapı”ları yeniden açmasıdır. 
Orta Asya’dan Ortadoğu’ya, Afrika’dan Balkanlar’a yeniden uzanan güçlü bir eldir. 
Atlantik kıyılarından Pasifik kıyılarına, yeryüzünün Orta Kuşağı’na bir çağrıdır. 
20. yüzyılın başında imha edilmeye çalışılan bir milletin, 21. Yüzyılın başında yeniden dönmesi, binlerce yıllık devlet aklı ve geleneğinin bugünün dünyasına sunmasıdır. 

Hastaneye randevu almayıp gidenlere para cezası mı var? Randevusuz hastaneye gidenler kaç para ceza ödeyecek? Hastaneye randevu almayıp gidenlere para cezası mı var? Randevusuz hastaneye... Haberi Görüntüle

VE O PARANTEZ KAPANDI!

20. yüzyıl parantezinin kapanması, işgal ve talan defterlerinin dürülmesi, sömürge ve vesayet denetiminin reddedilmesi, içeride ve dışarıda himaye ve kontrol kalkanlarının kırılmasıdır. 
Yeniden bir coğrafya kimliği, yeniden bir tarih inşasıdır. 
“Coğrafi Keşifler” gibi sömürgecilik tarihinin başlangıcından bu yana, gücün yeniden dağıldığı dünyada, kendi merkezimizin inşasıdır. 

1 Mayıs Taksim'de kutlanmayacak mı 2024? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nerede kutlanacak? 1 Mayıs Taksim'de kutlanmayacak mı 2024? 1 Mayıs Emek ve... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE EKSENİ KURULMUŞTUR!

Batı’nın gücünün azaldığı, Doğu’nun gücünün yükseldiği, dünyanın merkezini kaybettiği, çok kutuplu, çok merkezli bir dünyanın oluştuğu dönemde, “Türkiye Ekseni”nin kurulmasıdır. 
Türkiye Yüzyılı, 21. Yüzyılın en büyük gerçeklerinden biridir. 
“Gücüne erişilemez” denilen ülkeler durdu, gerilemeye başladı, bazıları çökecek. Korkutulan, sindirilen, yoklukla yüzleştirilen milletler canlandı, dönecek. 

Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu istifa mı etti? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu istifa mı etti? Elif... Haberi Görüntüle

GELECEĞİN KAPILARI AÇILDI

Türkiye Yüzyılı büyük milletlere, mazlum milletlere, baskı altındaki ülkelere bir çıkış yolu sunmaktır.
İmparatorluklar aklı, büyük iddialar raflardan indi, masalara serildi. Belki de beş yüz yıllık bir dönemin sonuna gelindi. Geleceğin kapıları açıldı. Bu kapıdan giren ülkeler, milletler dünyanın geleceğini formatlayacak. 
Türkiye Yüzyılı buna hazırlıktır. 
Cumhuriyet kuruluştur. Türkiye Yüzyılı yükseliştir. 
Mustafa Kemal Atatürk; Kurucu dönemi lideridir. 
Recep Tayyip Erdoğan; Yükseliş dönemi lideridir. 

Tesla Model Y 2024 MTV ne kadar? Ucuz Tesla yıllık vergisi kaç para? Tesla Model Y 2024 MTV ne kadar? Ucuz Tesla yıllık... Haberi Görüntüle

BİZİM “SABIR YÜZYILI”MIZ

İmparatorluğun talan edilmesinden sonra Türkiye Cumhuriyeti varolanı korudu. Anadolu’yu korudu. 20. Yüzyılı dondurdu. Zamanı bekledi. Gücü bekledi. Dünyanın düzeninin değişmesini bekledi. Şartların oluşmasını bekledi. Kendini toparlamayı bekledi. 
Bizim için 20. Yüzyıl “Sabır Yüzyılı”dır. 

Valilikten açıklama: Bu yollar pazar günü trafiğe kapatılacak! İşte sürücülerin kullanacağı alternatif güzergahlar... Valilikten açıklama: Bu yollar pazar günü trafiğe kapatılacak! İşte sürücülerin... Haberi Görüntüle

VE 2023 GELDİ: TÜRKİYE DÜNYANIN EN İDDİALI ÜLKESİDİR!

Ve o an geldi. Dünya sistemi dağıldı. Küresel güç parçalandı. Yeni güç olanları, yeni cazibe merkezleri, yeni büyük iddialar ortaya çıktı. Bazı milletlerin yeniden sahne alması için büyük boşluklar oluştu. 
Türkiye, bunu önceden gördü. Hazırlandı. Çok büyük emek, çok büyük mücadele verdi. Jeopolitik aklın bütün maharetlerini, inceliklerini kullandı. 
Ve 2023 geldi. Geçmişin bütün acı verici defterlerini kapatma tarihi geldi. Türkiye’nin dışarıdan dizaynına yönelik bütün imzaların silineceği tarihe gelindi. 

ONLAR HANGİ İCEPHELERİ KURDUYSA 
BİZ O CEPHEYİ BAŞLARINA GEÇİKRDİK

Şimdi; 
Türkiye Yüzyılı’nı durdurmak için içeriden ve dışarıdan amansız saldırılar başlatıldı. Siyasi partilerle terör örgütleri, siyasetçilerle vatan hainleri ortak cepheler kurdu. ABD’den AB’yi, batı başkentlerinde “Türkiye’yi durdurma” toplantıları başlatıldı. 
Sınırlarımızın sıfır noktasında cepheler kuruldu.  İran sınırından Akdeniz’e kadar, Doğu Akdeniz’de, Adalar Denizi’nde (Ege) mevziler hazırlandı, yığınaklar yapıldı. 
Onlar nerede cephe kurduysa biz orayı dağıttık. 
Onlar hangi kapıyı kapattıysa biz o kapıyı açtık. 
Onlar ne kadar tuzak kurduysa biz o tuzaklara onları düşürdük. 


BU TARİH SIÇRAMASININ MİMARI ERDOĞAN’DIR!

Artık hiçbir cephe, hiçbir güç, hiçbir ortaklık Türkiye’yi durduramaz. Tarih kendi havzasına aktı, geri döndürülemez. Bu fırtına dindirilemez. 
Gerişe tek bir şey kaldı. Eskinin efendilerine karşı zihinlerdeki kompleksi kırmak. Zihinleri özgürleştirmek. 
Bu kadar büyük bir hedefi gerçekleştiren insanların, kitlelerin, onların üstün ve seçkin olduğu zanları yıkması. 
Birey ya da kitle, devlet ya da ülke gururludur. Hiç kimse bizden üstün değildir. Hiç kimseye yaranma derdine düşmeyeceğiz. 
2023 geldi. O tarih bitti. Kurucu devlet yükselen güce dönüştü. 
Bu tarih sıçramasının mimarı, öncüsü Cumhurbaşkanı Erdoğan’dır. İstediğiniz kadar saldırın, geleceğin tarihi bu sayfada yazılacaktır. 
Türkiye yüzyılı zaten başladı. 
Ama;
2023’ten sonra “Türkiye’nin Altın Çağı”nı konuşacağız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading