Yandex Metrica

Türkiye ve Libya arasında iki önemli anlaşma! Libyalı pilotların eğitimine TSK katkısı

Türkiye ve Libya arasında iki önemli anlaşma! Libyalı pilotların eğitimine TSK katkısı

Türkiye ve Libya arasında iki önemli anlaşma yapıldı. Türk Silahlı Kuvvetleri, bundan sonra Libyalı askeri pilotların eğitimine katkı sağlayacak.

Gündem

09.02.2024, 21:00

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, dün Libya Başbakanı ve Savunma Bakanı Abdulhamid Dibeybe ile bir araya geldi. İki ülke arasında önemli bir anlaşmaya imza atıldı.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, dünkü görüşmenin ardından Türkiye ve Libya arasında iki önemli anlaşmaya imza atıldı. Bakan Akar ile Dibeybe tarafından imza altına alınan anlaşmalardan biri, Libya Hava Kuvvetlerinin etkinliğinin artırılmasını kapsıyor.

Resmi Gazete'de yayımlandı: İliç için Meclis Araştırması Komisyonu üyeleri belli oldu Resmi Gazete'de yayımlandı: İliç için Meclis Araştırması Komisyonu üyeleri belli... Haberi Görüntüle

LİBYALI PİLOTLARIN EĞİTİMİNE TSK KATKISI

"Türkiye Cumhuriyeti ile Libya Milli Birlik Hükümeti Arasında Uçuş Eğitimi Protokolü" kapsamında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Libyalı pilotların eğitimine katkı sağlaması hedefleniyor.

Anneler Günü 2024 ne zaman? Anneler Günü'nde otobüsler, toplu taşıma annelere ücretsiz mi? (İstanbul-Ankara-İzmir) Anneler Günü 2024 ne zaman? Anneler Günü'nde otobüsler, toplu taşıma... Haberi Görüntüle

İLİŞKİLERİN GELİŞTİRİLMESİ AMAÇLANIYOR

İmzalanan diğer ek protokolle de Türkiye ve Libya arasındaki mevcut askeri ilişkilerin geliştirilmesi amaçlanıyor.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading