Yandex Metrica

Türkiye talep etmişti! Hablemitoğlu suikasti zanlılarından Levent Göktaş için kırmızı bülten çıkarıldı

Türkiye talep etmişti! Hablemitoğlu suikasti zanlılarından Levent Göktaş için kırmızı bülten çıkarıldı

Son dakika haberleri... Necip Hablemitoğlu suikastının katil zanlılarından firari emekli Albay Levent Göktaş için Türkiye'nin talebi üzerine Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarıldı.

Gündem

23.01.2024, 19:44

Son dakika haberleri... 18 Aralık 2002'de düzenlenen suikast ile hayatını kaybeden Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu soruşturması devam ediyor.

9 Haziran 2022'de Necip Hablemitoğlu cinayeti soruşturmasında aralarında Levent Göktaş'ın da bulunduğu 9 emekli asker hakkında gözaltı kararı verildi. Fakat Göktaş adresinde bulunamadı.

Teröre geçit yok! 19 ilde Bozdoğan-25 Operasyonu: 49 şüpheli yakalandı Teröre geçit yok! 19 ilde Bozdoğan-25 Operasyonu: 49 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

TÜRKİYE KIRMIZI BÜLTEN TALEP ETMİŞTİ

Alınan bilgiye göre, Adalet Bakanlığı ve EGM tarafından, Göktaş için kırmızı bülten talebi 27 Ağustos'ta Interpol Genel Sekreterliğine gönderildi.

İstanbul boşaldı diyenler... Megakent kilitlendi! İstanbul'da hem insan ve araç seli İstanbul boşaldı diyenler... Megakent kilitlendi! İstanbul'da hem insan ve araç... Haberi Görüntüle

LEVENT GÖKTAŞ İÇİN KIRMIZI BÜLTEN ÇIKARILDI

Talep üzerine Interpol Genel Sekreterliğince, Hablemitoğlu suikastı şüphelilerinden emekli albay Göktaş için kırmızı bülten çıkarıldı.

Göktaş hakkında "tasarlayarak öldürme" ve "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma" suçlarından Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliğince yakalama emri çıkarılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading