Yandex Metrica

Türkiye şehitlerini uğurluyor! Kahramanların hikayeleri yürekleri dağladı

Türkiye şehitlerini uğurluyor! Kahramanların hikayeleri yürekleri dağladı

Pençe-Kilit Operasyonu'nda PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 5 askerimizin naaşı, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki komutanların katıldığı törenle Hakkari'den memleketlerine uğurlandı.

Gündem

21.02.2024, 08:22

Pençe-Kilit Operasyonu'nda dün PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan, Teğmen Abulkadir Güler, Uzman Çavuşlar Bican Kapılay, Hüseyin Cankaya, Onur Doğan ile Sözleşmeli Er Celal Tekedereli için Şerafettin Elçi Havalimanı’nda tören düzenlendi.

MİT Başkanı İbrahim Kalın ABD'li mevkidaşı ile görüştü MİT Başkanı İbrahim Kalın ABD'li mevkidaşı ile görüştü Haberi Görüntüle

TÖRENE BAKAN AKAR KATILDI 

Çukurca'da bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın beraberinde  Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Avsever ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Küçükakyüz vardı. 

Tören şehit askerlerin özgeçmişlerinin okunması ile başladı. 

2024 öğretmen atama 2023 KPSS puanı ile mi yapılacak? Hangi KPSS puanıyla öğretmen atama başvurusu yapılır? 2024 öğretmen atama 2023 KPSS puanı ile mi yapılacak? Hangi... Haberi Görüntüle

ŞEHİTLERİN NAAŞLARI MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI

Şehitlerin naaşlarının helikopterlerden alınarak silah arkadaşlarının omuzlarında askeri uçağa taşınması sonrasında dua okundu. Okunan dua sonrası Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait iki uçak, şehitlerin naaşlarının son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketlerine havalandı. 

Şehit Teğmen Güler memleketi Antalya’da, şehit Uzman Çavuş Kapılay Hatay’da, şehit Uzman Çavuş Cankaya Kütahya’da, şehit Uzman Çavuş Doğan Ankara’da ve şehit Sözleşmeli Er Tekedereli Malatya’da son yolculuklarına uğurlanacak.

Son dakika: Kaş açıklarında yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları paylaştı Son dakika: Kaş açıklarında yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları... Haberi Görüntüle

EVLİLİK HAZIRLIKLARI YAPIYORDU

28 yaşında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya'nın şehadet haberi de İzmir'deki ailesine ulaştırıldı. Cankaya'nın Bornova'daki ailesine acı haber, Bornova Kaymakamı Fatih Genel tarafından verildi. 

Şehit Cankaya'nın nişanlı olduğu ve bu yaz yapılacak düğünle dünyaevine girmeyi planladığı öğrenildi. Şehidin babası Niyazi Cankaya'nın nakliyecilik yaptığı, anne Nazire Cankaya'nın ise ev hanımı olduğu belirtildi.

Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! Fırat Kalkanı bölgesinde operasyon: 4 terörist öldürüldü! Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! Fırat Kalkanı bölgesinde... Haberi Görüntüle

3 AY ÖNCE NİŞANLANMIŞTI

24 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Onur Doğan'ın Ankara'daki evi Türk bayrakları ile donatıldı. Mahalleli ise acılı aileyi yalnız bırakmadı. 4 senedir uzman çavuş olarak görev yapan Doğan'ın üç ay önce nişanlandığı ve seneye düğünün olduğu öğrenildi. Üç çocuklu ailenin en küçük çocuğu olan Doğan, memleketi Ankara'da yarın toprağa verilecek.

6 tabancalı Mossad ajanı, İstanbul'da kimin evinde kaldı: Gözler Çabad örgütü elebaşında 6 tabancalı Mossad ajanı, İstanbul'da kimin evinde kaldı: Gözler Çabad... Haberi Görüntüle

İSKENDERUN ŞEHİDİNE AĞLIYOR

Piyade Uzman Çavuş Bican Kapılay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu. Şehit Kapılay'ın ailesine acı haberi İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri tarafından verildi. Şehit Kapılay 23 yaşındaydı. 

İyice hadlerini aştılar: DEM Partili yöneticilerden Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfür İyice hadlerini aştılar: DEM Partili yöneticilerden Mustafa Kemal Atatürk ve... Haberi Görüntüle

'SEN HER YAZDIĞIMI VEDA SAY'

28 yaşındaki şehit Teğmen Abdulkadir Güler'in acı haberi Antalya'daki babaevine ulaştı. Güler'in evine Türk bayrakları asılırken, belediye ekipleri taziye çadırı kurdu. 

Güler'in Whatsapp'taki durum güncellemesi ise yürekleri dağladı. 1 Mayıs'ta durumunu güncelleyen Güler, 'Birazdan ölürüz belki, sen her yazdığımı veda say...' ifadelerini kullanmıştı. 

İstanbul'un göbeğinde skandal görüntüler! Kamyonlara yüklendi:  Piyasa sürülseydi vatandaşlar yiyecekti! İstanbul'un göbeğinde skandal görüntüler! Kamyonlara yüklendi: Piyasa sürülseydi vatandaşlar yiyecekti! Haberi Görüntüle

TEKEDERELİ'NİN CENAZESİ BABAEVİNE ULAŞTI 

Şehit askerlerimizden Celal Tekedereli, Malatya'da öğle ezanına müteakiben kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlanıyor. Şehit yakınları cenazede zorlukla ayakta dururken, bir kişi cenaze sırasında baygınlık geçirdi. 

Biletler tükenmeden alın! THY o ülke için direkt uçuşlarına başlayacak! Türk vatandaşlarına büyük kolaylık sağlanacak! Biletler tükenmeden alın! THY o ülke için direkt uçuşlarına başlayacak!... Haberi Görüntüle

HATAY ŞEHİDİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR

Şehit Uzman Çavuş, Bican Kapılay için de memleketi Hatay'da öğle ezanına müteakıben cenaze namazı kılınıyor. Kapılay'ın yakınları cenazede gözyaşlarına boğuldu.

Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın yargılandığı Kobani Davası'nda flaş gelişme! Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın yargılandığı Kobani Davası'nda flaş gelişme! Haberi Görüntüle

ANTALYA ŞEHİDİ TOPRAĞA VERİLİYOR

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Teğmen Abdulkadir Güler'in (28) cenazesi, toprağa verilmek üzere askeri uçakla Antalya'ya getirildi.

Havalimanından düzenlenen törene şehit ailesi ve yakınlarının yanı sıra protokol üyeleri katıldı. Vali Ersin Yazıcı, şehidin annesi Berrin Güler ile kız kardeşi Merve Güler'e başsağlığı diledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading