Yandex Metrica

Sitede Ara

Türkiye'nin müzakere hamleleri devam ediyor! BM Genel Sekreteri yarın Ankara'da olacak

Türkiye'nin müzakere hamleleri devam ediyor! BM Genel Sekreteri yarın Ankara'da olacak

Türkiye'nin Rusya Ukrayna savaşındaki arabuluculuk rolü devam ediyor. BM Genel Sekreter Sözcülüğü'nden yapılan açıklamaya göre BM Genel sekreteri Guterres yarın Ankara'ya gelip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek. Guterres daha sonra Putin ile görüşmek için Rusya'ya gidecek.

Gündem

23.01.2024, 19:10

BM Genel Sekreter Sözcülüğü ofisinden yapılan yazılı açıklamada, Guterres'in 25 Nisan'da (yarın) Ankara'yı ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edileceği kaydedildi.

'İhaleye fesat karıştırma' davası devam ediyor! İmamoğlu'nun ifadesi tanıdık: 'Hatırlamıyorum' 'İhaleye fesat karıştırma' davası devam ediyor! İmamoğlu'nun ifadesi tanıdık: 'Hatırlamıyorum' Haberi Görüntüle

MOSKOVA'DA PUTİN İLE BİR ARAYA GELECEK

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Rusya’nın başkenti Moskova’da BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile görüşeceğini açıkladı. Görüşmenin 26 Nisan’da düzenleneceğini belirten Sözcü Peskov, “BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüşmek üzere 26 Nisan’da Moskova'ya gelecek. Kendisini Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de kabul edecek” dedi. 

BM Genel Sekreteri Guterres’in ofisi tarafından yapılan açıklamada görüşme doğrulanarak, “BM Genel Sekreteri 25 Nisan'da Rusya'yı ziyaret edecek. Antonio Guterres, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir çalışma toplantısı ve öğle yemeğinde bir araya gelecek. Genel Sekreter Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından kabul edilecek” ifadesi kullanıldı.

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu akşam var mı 12 Nisan? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu akşam var mı 12 Nisan?... Haberi Görüntüle

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

BM Genel Sekreteri Guterres 19 Nisan’da Rusya ve Ukrayna’nın BM Daimi temsilcilerine mektup göndererek, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’den randevu talep etmişti. BM Genel Sekreterliği, Guterres’in Kiev programı için Ukrayna tarafıyla görüşmelerin sürdüğünü belirtmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading