Yandex Metrica

Türkiye ile Ermenistan arasında barış için yeni umut! Erdoğan'la Paşinyan görüşebilir

Türkiye ile Ermenistan arasında barış için yeni umut! Erdoğan'la Paşinyan görüşebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın Avrupa Siyasi Topluluğu’nun ilk liderler toplantısı, AB dönem başkanı Çekya’nın başkenti Prag’da 6-7 Ekim’de düzenlenecek zirvede bir araya gelme ihtimali yüksek.

Gündem

23.01.2024, 19:51

Türkiye ile Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi çabaları çerçevesinde iki ülkenin özel temsilcileri Serdar Kılıç ile Ruben Rubinyan, biri Moskova’da üçü de Viyana’da olmak üzere dört defa görüşme gerçekleştirdi. Daha sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Paşinyan, Kurban Bayramı’nda telefon görüşmesi yaptı. İkili temaslar sonrası bölgede barışa yönelik beklenti çıtası yükseldi.

Gazi Meclis 104 yaşında! Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklardan Anıtkabir'e ziyaret Gazi Meclis 104 yaşında! Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklardan... Haberi Görüntüle

SEMERKANT'TA GÖRÜŞECEKLERDİ OLMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Paşinyan’ın 16 Eylül’de ŞİÖ Zirvesi nedeniyle bulunacakları Semerkant’ta görüşme yapacaklardı ancak Paşinyan son anda zirveye katılmaktan vazgeçti.

23 Nisan bugün İzmir'de otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? 2024 Çocuk Bayramında ESHOT otobüs-metro bedava mı? 23 Nisan bugün İzmir'de otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? 2024... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'YE DAVET GELDİ

Avrupa Siyasi Topluluğu’nun ilk liderler toplantısı, AB dönem başkanı Çekya’nın başkenti Prag’da 6-7 Ekim’de düzenlenecek. Bu toplantıya davet edilen ülkeler içerisinde Türkiye, Azerbaycan ve Ermenistan da bulunuyor. Toplantı marjında, liderler arasında ikili görüşmelerin yapılması da planlanıyor. 

Bugün otobüs, metro, marmaray, metrobüs, vapurlar ücretsiz mi 13 Nisan Cumartesi? Bugün toplu taşıma paralı mı? Bugün otobüs, metro, marmaray, metrobüs, vapurlar ücretsiz mi 13 Nisan... Haberi Görüntüle

GÖRÜŞME İHTİMALİ YÜKSEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çekya'nın başkenti Prag’a gitmesi durumunda Paşinyan ile ikili görüşme yapma ihtimali yüksek.

Eylem Tok'un suç ortağı tahliye oldu acılı baba isyan etti: Niye aldınız neden bıraktınız Eylem Tok'un suç ortağı tahliye oldu acılı baba isyan etti:... Haberi Görüntüle

ERİVAN'DAN ANKARA'YA MESAJ

Ermenistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Vahan Hunanyan, Paşinyan ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında Prag'da düzenlenmesi planlanan "Avrupa Siyasi Topluluğu" toplantısı kapsamında bir görüşmenin ihtimal dışı olmadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prag'daki AB zirvesi için “Paşinyan’ın oraya gelme durumu var. ‘Orada görüşebilir miyiz?’ diye bir düşüncesi olmuş, kendisiyle ayrıca görüşme durumumuz olabilir” ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading