Yandex Metrica
SON DAKİKA
Türkiye için tarihi gün! Ankara'daki büyük coşkudan ilk kareler

Türkiye için tarihi gün! Ankara'daki büyük coşkudan ilk kareler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türkiye Yüzyılı' vizyonunu bugün kamuoyuyla paylaştı. AK Parti 'Türkiye Yüzyılı' Tanıtım Toplantısı için partililer ve davetliler, Ankara Spor Salonu'nu doldururken büyük bir coşku yaşandı.

Gündem

23.01.2024, 20:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Türkiye Yüzyılı' vizyonunu bugün kamuoyuyla paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asırlık hamleler olarak tanımladığı başlıklar arasında savunma sanayiinden enerjiye birçok sektöre ilişkin yeni hedefler anlatıldı.

AK Parti "Türkiye Yüzyılı" Tanıtım Toplantısı için partililer ve davetliler, Ankara Spor Salonu'na gelmeye başladı. Salon dışında, üretilen milli savunma sanayi ürünleri sergilendi. Salona alınan partililer ve davetliler, ellerinde bayraklarla hep bir ağızdan şarkılar türküler okumaya başladı.

İletişim Başkanı Altun'dan Çanakkale Zaferi paylaşımı: 'Türkiye Yüzyılı' vizyonuyla geleceğe... Haberi Görüntüle

TEZAHÜRATLAR EŞLİĞİNDE YÜRÜMEYE BAŞLADILAR

Toplantıya il dışından yoğun katılım olurken, şehir dışından hareket eden otobüsler, vatandaşları Kazım Karabekir Caddesi'nde park olarak ayrılan alana getirdi. Partililer, tezahüratlar eşliğinde toplantının düzenleneceği salona yürüdü. Spor salonu önünde ve çevresinde bekleyenlere kumanya, çay ve su servisi yapıldı. Toplantının yapılacağı Ankara Spor Salonu, sabah erken saatlerde uzman ekipler tarafından arandıktan sonra görevlilere teslim edildi. 

ABB Başkan adayı Turgut Altınok mal varlığını açıkladı: Ana sütü... Haberi Görüntüle

GÜVENLİK NOKTALARI OLUŞTURULDU

Salonun çevresi bariyerlerle araç ve yaya trafiğine kapatılırken, toplantıya katılacaklar için güvenlik noktaları oluşturuldu. Partililer ve davetliler detaylı üst aramasından geçirildikten sonra alana alınıyor. Salona giremeyenler de kongreyi dışarıda kurulan dev ekranlardan takip edebilecek. Kongre salonunda davetliler, partililer, engelliler, gazeteciler ve köşe yazarları için ayrı platformlar yer aldı.

M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattında intihar mı oldu? Mecidiyeköy metro durağında... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN TEK KONUŞMACI OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tek konuşmacı olduğu törende sporcular, sanatçılar, cemaat vakıfları, Alevi dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sanayici ve iş adamları, sanatçılar, çevreci genç ve kadınlar, şehit ve gazi yakınları, engelliler, siyasi parti temsilcileri, yabancı misyon temsilcileri, akademisyenler, gazeteciler ve sosyal medya fenomenleri de yer aldı.

Ankara turizm merkezi olacak! Cumhur İttifakı ABB Başkan adayı Turgut... Haberi Görüntüle

11 PARTİ DAVET EDİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı" başlıklı konuşmasında din, dil, ırk, cinsiyet, inanç, düşünce farkı gözetmeden toplumun tüm katmanlarına "Gelin büyük ve güçlü Türkiye'yi birlikte kuralım." çağrısı yapacak. Cumhur İttifakı'nı oluşturan MHP ve BBP'nin yanı sıra CHP, İYİ Parti, DSP, Saadet Partisi, HÜDA-PAR, Demokrat Parti, Vatan Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Anavatan Partisi, tanıtım toplantısına genel başkan seviyesinde davet edildi.

2 organize suç örgütü daha çökertildi! Elebaşları dahil 25 kişi... Haberi Görüntüle

PROTOKOL DÜZENİ YOK

Programda, protokol düzeni olmayacak. Kabine üyeleri, AK Parti Genel Başkan yardımcıları, milletvekilleri, il başkanları ve belediye başkanları salonun tribünlerinde davetlilerin arasında karışık oturacak. Davetli siyasi partilerin genel başkanları için ise tribünde özel bölüm ayrıldı.

İŞTE TARİHİ GÜNDEN OBJEKTİFLERE YANSIYAN DİĞER KARELER...
















 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading