Yandex Metrica

Sitede Ara

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, basın mensuplarına değil fondaş medyaya sahip çıktı

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, basın mensuplarına değil fondaş medyaya sahip çıktı

Basın mensuplarının Şile'de İBB cankurtaranlarının saldırısına uğradığı olayla ilgili herkes Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nden açıklama bekledi. Açıklama günler sonra gelirken TGC basın mensupları için değil fondaş medya için endişelendi.

Gündem

23.04.2024, 04:38

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, olaydan günlerkınama metni yayınlayarak, geç kaldı.

A Haber muhabiri ve kameramanının İstanbul, Şile'de denizde kaybolma vakalarını takip ettiği esnada İBB'ye bağlı çalışan cankurtaranların sözlü ve fiziksel şiddetine maruz kalması olayına tepkiler çığ gibi büyümeye devam ederken, TGC'nin hem olayı kınamaktaki gecikmesi hem de talihisiz kınama şekli herkesi şaşırttı.

23 Nisan'da (Bugün) marketler açık mı? A101-BİM-ŞOK-Migros 23 Nisan'da kapalı mı? 23 Nisan'da (Bugün) marketler açık mı? A101-BİM-ŞOK-Migros 23 Nisan'da kapalı... Haberi Görüntüle

TGC ÖNCE: "ARAŞTIRMAMIZ LAZIM"

A Haber'deki habere göre Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto, 23 Temmuz 2021'de "Üzücü olay ile ilgili bilgim yok, araştırmam lazım" dedi. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti açıklamada bulunmadı. 

Diplomasi trafiği başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe kritik zirvelerde bulunacak: Gündem küresel barış... Diplomasi trafiği başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe kritik zirvelerde bulunacak:... Haberi Görüntüle

TGC SONRA: "AÇIKLAMA YAPMAYACAĞIZ" DEDİ

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Olcayto, bu defa 24 Temmuz 2021'de "Saldırıyla ilgili bir açıklamamız olmayacak, arkadaşlar araştırdı. Orada karşılıklı bir şey olmuş. Ne karşı taraftan bir şikâyet var, isim falan da yok haberde. O yüzden açıklama yapmayacağız" dedi. 

21 Nisan (Bugün) İstanbul'da hangi yollar kapalı? İstanbul'da yollar neden kapalı, saat kaçta açılacak? 21 Nisan (Bugün) İstanbul'da hangi yollar kapalı? İstanbul'da yollar neden... Haberi Görüntüle

FONLANAN BASIN KURULUŞLARINA SAHİP ÇIKTI

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, yurt dışından fonlanan yayın kuruluşlarıyla ilgili tepki göstermedi ve iktidarı yurt içinde ve yurt dışında gazetecileri hedef göstermekle suçladığı skandal bir açıklama yaptı. O açıklamada "İktidarı hem yurt içinde hem de yurt dışında gazetecileri hedef gösterip, can güvenliklerini yok saymaktan,  gazeteciliğe müdahale etmekten, bağımsız medya kuruluşlarını kontrol altına almak için yeni baskı yöntemleri yaratmaya çalışmaktan vazgeçmeye çağırıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Anadolu Üniversitesi (AÖF) final sınavı hangi tarihte? AÖF final ne zaman 2024? Anadolu Üniversitesi (AÖF) final sınavı hangi tarihte? AÖF final ne... Haberi Görüntüle

GELEN TEPKİLER ÜZERİNE BUGÜN KINAYABİLDİ

Basın mensupları ve birçok kesimden tepki toplayan ve tarafsızlığı konusunda soru işaretleri bırakan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, bugün saldırıyı kınayan bir gönderi paylaştı. TGC, gönderisinde "TGC: Gazetecilere yönelik saldırı kabul edilemez kınıyoruz" ifadelerine yer verdi. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading