Yandex Metrica
SON DAKİKA
Türkiye gaz buldu, onlar rahatsız oldu

Türkiye gaz buldu, onlar rahatsız oldu

Her gün yeni balon iddialarla gündem belirlemeye çalışan muhalefet, doğalgaz müjdesinden rahatsız oldu. Türkiye'nin gerçek gündemini suni tezlerle itibarsızlaştırmaya çalışan muhalefet dün yine iş başındaydı. CHP, İYİ Parti ve elbette HDP, müjdeyi eleştirdi. Alman basını da rahatsız olanlar arasındaydı.

Gündem

23.01.2024, 17:31

Yeni keşfedilen 135 milyar metreküplük doğalgaz rezervi sonrası toplam rezerv 540 milyar metreküpe ulaştı. Ancak müjde yine  Türkiye muhalefetini rahatsız etti. Muhalefetten çok sayıda isim, Başkan Erdoğan'ı eleştirdi.

ANA MUHALEFET BİLDİĞİNİZ GİBİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında "Öyle bir keşif ki, buldukça zam geliyor, buldukça zam geliyor..." ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç kendi sahte propagandalarıyla keşif mesajı verdi. 

LÜTFÜ YİNE HAYAL PEŞİNDE

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan sosyal medya paylaşımında hazımsızlığını " Vereceği en büyük müjde; “beceremedim, bırakıyorum” demektir.." ifadeleriyle duyurdu.

SEVİNMESİ İMKANSIZ OLANLAR DA ELBETTE ELEŞTİRDİ

HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan doğalgaz keşfine yönelik itibarsızlaştırma kampanyasına  "Yine verdi gazı…Yemediğini söyleyebilen kimse yok mu etrafında??" sözleiyle katıldı.

ALMAN BASINI DA RAHATSIZ OLDU

Alman yayın organı Deutsche Welle'nin Türkiye yayınlarında, Karadeniz'deki keşifler itibarsızlaştırılmaya çalışıldı. Dev rezerv keşiflerinin bilimsellikten uzak olduğu iddia edildi.

Yayınlarında 'uzmanları' referans veren DW Türkçe, "AK Parti'nin 'müjdeleri' bilimsellikten uzak." ifadelerine yer verildi.

İTALYANLARA ÖVGÜ, TÜRKLERE 'BULGU'

DW'nin yanlı ve itibarsızlaştırmayı merkeze alan yayıncılığı iki farklı keşifle gün yüzüne çıktı. DW Karadeniz'deki keşfi 'bilimsellikten uzak. Rezerv denemez, bu bir bulgu' iddiasıyla servis etti.

Oysa aynı yayın organı  İtalyanların Kadeniz'deki gaz gaz keşfini “Kıbrıs açıklarında en büyük doğalgaz rezervi keşfedildi” başlığıyla servis etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading