Yandex Metrica

Türkiye, Erdoğan'ın Diyarbakır'da vereceği müjdeye kilitlendi

Türkiye, Erdoğan'ın Diyarbakır'da vereceği müjdeye kilitlendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2,5 yıllık bir aranın ardından bugün Diyarbakır'a giderek buradaki vatandaşlarla bir araya gelecek.

Gündem

23.01.2024, 17:38

AK Parti Diyarbakır Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katılım sağlayacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan; Bismil Ovası Tarımsal Sulama Tesisleri, Diyarbakır Tekstil OSB 30 Fabrika, 4. Otosanayi Sitesi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde bulunacak.

Diyarbakır'a Günübirlik gerçekleştirilecek olan ziyarette Erdoğan'ın, Cuma namazını Diyarbakırlı vatandaşlarla birlikte kılması bekleniyor. 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'nun yaptığı açıklamaya göre Cumhurbaşkanı saat 17:00'de Diyarbakır Valiliği önünde vatandaşlara hitap edecek.

Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası kim? Uğur Dündar'dan flaş açıklama geldi! Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası kim? Uğur Dündar'dan flaş açıklama geldi! Haberi Görüntüle

ERDOĞAN VERECEĞİ MÜJDE MERAK EDİLİYOR

Erdoğan'ın Diyarbakır ziyaretinde HDP İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemlerini sürdüren Diyarbakır Annelerini ziyaret etmesi bekleniyor. Erdoğan, burada ailelere önemli bir müjde verecek.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanımız, anneleri Ramazan'da kabul etti. Şimdi onlarla yine bir araya gelecek. Bu sefer anlamlı bir buluşma olacak. Kadın vekillerimizin daha yoğun bir talebi olduğunu görüyoruz. 10 bine yakın yurttaşımız bu anneleri ziyaret etti. İnşallah yakında başka müjdeler de verecek. Kapsamlı bir Diyarbakır programı gerçekleşecek." şeklinde konuşmuştu.

Türkiye terör operasyonlarını başarıyla sürdürürken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, çocukları hain PKK'lı teröristler tarafından dağa kaçırılan anneleri sevindirecek bir müjde vermesi bekleniyor.

Dilara'nın babası oyuncu mu? Duygu Nebioğlu'nun ablası Dilara'nın babası kim? Dilara'nın babası oyuncu mu? Duygu Nebioğlu'nun ablası Dilara'nın babası kim? Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI 2,5 YIL SONRA İLK DEFA ZİYARET EDECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'ı son olarak 31 Mart yerel seçimlerinden önce 9 Mart 2019'da ziyaret etmiş; burada gerçekleştirdiği seçim mitinginin yanı sıra TÜGVA 5. Gençlik Buluşması'nda Diyarbakırlı gençlere konuşma yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading