Yandex Metrica

Türkiye düşmanları rahatsız: SİHA'ları durdurun

Türkiye düşmanları rahatsız: SİHA'ları durdurun

Türkiye son dönemde savunma teknolojisindeki en büyük hamleleri arasında yer alan İHA ve SİHA'lar terör örgütlerini korkutmaya devam ediyor. Sahada örgütler, başkentlerde Türkiye düşmanı lobiler SİHA'lara karşı devrede. ABD'de, FETÖ'cü Aykan Erdemir ve ABD Ulusal Güvenlik Eski Danışmanı John Bolton gibi Türkiye karşıtı isimler tarafından kurulan 'Türkiye Demokrasi Projesi' isimli dernek, SİHA'ları üreten BAYKAR Savunma'yı hedef aldı. Ermeni ve PKK lobileri de çağrıya destek verdi.

Gündem

23.01.2024, 17:57

Türkiye'nin ülke içinde PKK'yı bitme noktasına getiren, ülke dışında da Suriye, Libya ve Dağlık Karabağ'da büyük askeri başarılar kazanan SİHA'lar gündemden düşmüyor. ABD'nin yanı sıra Ermeni, FETÖ ve PKK lobileri BAYKAR Savunma tarafından geliştirilen SİHA'lardan rahatsız. 

İBB’nin desteklediği İstanbul Film Festivali’nde LGBT propagandası: Nerdesin aşkım İBB’nin desteklediği İstanbul Film Festivali’nde LGBT propagandası: Nerdesin aşkım Haberi Görüntüle

LOBİLERLE TÜRKİYE'YE SALDIRIYORLAR

Türkiye'nin askeri alanda dışarıya bağımlılığını bitiren İHA ve SİHA teknolojisinde attığı adımlara karşı lobiler devrede. Joe Biden'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı muhalifleri destekleme sözünden cesaret alan lobilerin kurduğu "Turkish Democracy Project/ Türkiye Demokrasi Projesi'' adlı oluşum, SİHA'ları hedef alan bir açıklama yaptı. 

Kurucuları arasında Donalp Trump'ın ABD Başkanı olduğu dönemde ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı olan John Bolton, ABD'de eski Florida Valisi Jeb Bush, İtalya'nın eski Dışişleri Bakanı Sant'Agata, FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Aykan Erdemir gibi Türkiye karşıtı isimlerin bulunduğu oluşum, Ermeni ve PKK lobilerinin de desteğiyle BAYKAR'a karşı boykot çağrısı başlattı.

'Bir kez daha yalan rüzgarıyla karşı karşıyayız' dedi! Haluk Bayraktar iftiraları 7 soruyla tek tek çürüttü! 'Bir kez daha yalan rüzgarıyla karşı karşıyayız' dedi! Haluk Bayraktar... Haberi Görüntüle

BAYKAR'A KARŞI BOYKOT ÇAĞRISI

Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla geliştirdiği İHA, TİHA ve SİHA' teknolojisinin hedefe konduğu o açıklamada SİHA'ların "Suriye'nin kuzeyinde DEAŞ ile mücadele eden 'Kürt güçlerini (PKK/YPG)' vurduğu" belirtildi, ABD'li şirketlere "BAYKAR'la irtibatınızı kesin" çağrısı yapıldı.

Washington'daki en köklü lobi kuruluşlarından biri olan Amerika Ermeni Ulusal Komitesi (ANCA) da bu çağrıya destek verdi, boykot çağrısına destek oldu. ABD'deki PKK yanlısı lobiler de FETÖ'cülerin başlattığı çağrıya destek verenler arasındaydı. 

SSB'den BAYKAR'a atılan iftira ve algı operasyonlarıyla ilgili açıklama: Hiçbir destek ve hibeden bulunulmadı! SSB'den BAYKAR'a atılan iftira ve algı operasyonlarıyla ilgili açıklama: Hiçbir... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN SAVUNMADA KISKANDIRAN YÜKSELİŞİ

İHA teknolojisi Türkiye'nin sahadaki elini güçlendirmekle kalmadı, çeşitli ülkelere ihracatlar da başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkiye Akıncı ile dünyada bu teknolojiyi üreten ilk üç ülkeden biri oldu" sözleriyle başarıyı açıklamıştı. Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar dünyanın ilgisini ''Talebe yetişemiyoruz'' şeklinde ifade etmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading