Yandex Metrica

Türkiye'den Yunan bakanın skandal sözlerine fotoğraflı yanıt! 'Biz provokasyon yapmıyoruz'

Türkiye'den Yunan bakanın skandal sözlerine fotoğraflı yanıt! 'Biz provokasyon yapmıyoruz'

Yunanistan Vatandaşı Koruma Bakanı Theodorikakos'ın skandal açıklamalarına İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'dan yanıt gecikmedi. Çataklı, Theodorikakos'un 'provokasyon' açıklamalarına Yunanistan'da bulunan PKK terör örgütünün kamp fotoğraflarıyla yanıt verdi.

Gündem

23.01.2024, 19:42

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'Lavrion'da PKK'lıların eğitildiği ve Meriç'teki mültecilerin geri itildiği yönündeki açıklamalarına yanıt veren Yunanistan Vatandaşı Koruma Bakanı Takis Theodorikakos, skandal ifadeler kullandı. 

X Türkiye'de kapanıyor mu? X (Twitter) için erişim engeli gelebilir: Peki X kapanırsa kullanıcı hesapları silinir mi? X Türkiye'de kapanıyor mu? X (Twitter) için erişim engeli gelebilir:... Haberi Görüntüle

YUNAN BAKAN SKANDAL AÇIKLAMALARLA SOYLU'YU HEDEF ALMIŞTI 

Theodorikakos, Twitter'dan yaptığı açıklamada Soylu'nun sözlerini 'provokatif' olarak nitelendirmişti. 

Theodorikakos, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'Türkiye İçişleri Bakanı Soylu'nun Lavrion ile ilgili son dönemdeki açıklamaları provokatif ve gerçekler ile hiçbir ilgisi yok' sözlerini kullanmıştı. 

Joker 2 filmi ne zaman, hangi tarihte çıkacak? Joker 2 hangi platformda yayınlanacak? Joker 2 filmi ne zaman, hangi tarihte çıkacak? Joker 2... Haberi Görüntüle

YUNAN BAKANA FOTOĞRAFLARLA YANIT VERDİ 

Yunan bakanın skandal açıklamasına ise yanıt İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'dan geldi. 

Çataklı, PKK'nın Yunanistan'daki Lavrion Kampı'nda çekilen fotoğrafları paylaştı. Twitter hesabından İngilizce olarak açıklama yapan Çataklı şu ifadelere yer verdi: 

Biz provokasyon yapmıyoruz... Tüm dünyanın bildiği gerçeği söylemekten çekinmiyoruz. Yunan Bakanı uyarıyoruz! Terör örgütlerine destek vermeyin. Bazı fotoğraflar Lavrion hakkındaki gerçeği ortaya çıkaracaktır.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading