Yandex Metrica

'Türkiye bir doktor kaybetti' algısına tarihi cevap: Hem bu deveyi güdecek hem bu diyardan gitmeyeceğiz

'Türkiye bir doktor kaybetti' algısına tarihi cevap: Hem bu deveyi güdecek hem bu diyardan gitmeyeceğiz

İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni'nde konuşan okul birincisi Merve Nur Uçar'ın ''hem bu deveyi güdecek hem bu diyardan gitmeyeceğiz'' sözleri ayakta alkışlandı.

Gündem

31.03.2024, 00:17

Çapa Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni'nde konuşan okul birincisi Merve Nur Uçar, Türkiye'nin yetişmiş iş gücü olan doktor, mühendis, ya da bilişim gibi sektörlerde kariyere sahip olan insanların garson olarak çalışması pahasına Amerika'ya ya da Avrupa'ya gittiğine dair yürütülen algı operasyonlarına karşı tarihi bir cevap verdi.

MSB duyurdu: Sınırda 2 PKK'lı terörist teslim oldu MSB duyurdu: Sınırda 2 PKK'lı terörist teslim oldu Haberi Görüntüle

MEZUNİYET TÖRENİNE DAMGA VURAN KONUŞMA

Batmanlı olan Uçar, birinci olarak girdiği Çapa Tıp Fakültesi'nden yine birincilikle mezun oldu. Üniversitede düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Uçar'ın sözleri dakikalarca ayakta alkışlanırken mezuniyet törenine adeta damga vurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Haberi Görüntüle

'HEM BU DEVEYİ GÜDECEK HEM DE BU DİYARDAN GİTMEYECEĞİZ'

''Hekimliğin en başta bir vicdan meselesi olduğunu vurgulayan değerli hocalarımıza asistanlarımıza teşekkür ediyoruz'' diyen Uçar, "Rasim Özdenören'in dediği gibi hem bu deveyi güdecek hem bu diyardan gitmeyeceğiz… dedi. 

Uçar'ın bu sözleri salonda töreni izleyenler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading