Yandex Metrica
SON DAKİKA
Türk Silahlı Kuvvetleri'ni karalayan Hacer Foggo CHP'den milletvekili aday adayı oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri'ni karalayan Hacer Foggo CHP'den milletvekili aday adayı oldu

TSK'yı karalayan ve Amerikan vakfından fonlandığı ortaya çıkan Hacer Foggo, CHP'den aday adaylığı başvurusu yapanlar arasında yer aldı.

Gündem

23.01.2024, 20:38

Türkiye, 14 Mayıs tarihinde seçime gidiyor. Cumhurbaşkanı adaylarının imza süreci ise bugün itibariyle sona eriyor.

Şu ana kadar 4 isim Cumhurbaşkanlığı adaylığı için öne çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, 100 bin imza toplamayı başaran Muharrem İnce ve Sinan Oğan pusulada yer alacak isimler.

Partiler milletvekilliği için de başvuruları almaya başladı. CHP'de ise milletvekilliği aday adaylığı başvurularının sona ermesiyle değerlendirme süreci başladı.

Eylem Tok ve Timur Cihantimur ABD'de mi yargılanacak? Türkiye'ye getirilmeyecek... Haberi Görüntüle

ADAYLIK BAŞVURUSU YAPMAYANLAR

CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, Genel Başkan Yardımcıları Bülent Kuşoğlu ve Onursal Adıgüzel ile CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke’nin aday adaylığı başvurusunda bulunmadı ancak listeki bir isim dikka çekti.

Bakan Yerlikaya duyurdu: Alevler çetesi çökertildi! Elebaşı dahil 13 şüpheli... Haberi Görüntüle

HACER FOGGO LİSTEDE YER ALDI

TSK'yı karalayan ve Amerikan vakfından fonlandığı ortaya çıkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Hacer Foggo, CHP'den vekil aday adaylığı başvurusunda bulunan isimlerin arasında yer aldı.

23 kent teyakkuzda! İstanbul ve Ankara Valiliği'nden fırtına uyarısı Haberi Görüntüle

TSK'YI KARALAMIŞTI

Vaktinde Türk ordusuna yönelik ağır ithamlarda bulunan Hacer Foggo'nun adaylığı, skandal paylaşımlarını akıllara getirdi. Hacer Foggo, eli kanlı terör örgütü PKK'ya yönelik Hendek operasyonları sürecinde Mehmetçik'e "katliam" gibi ağır bir ithamda bulunmuştu.

Jandarma Özel Harekat'ının Hendek operasyonları esnasında bir sınıfta çekilen ve tahtada "Eğitim sırası bizde J.Ö.H" ifadelerinin yer aldığı bir fotoğrafı paylaşan Foggo, nefret kusarak şunları yazmıştı;

"Siz eğitim yaparken 'Savaş İstemiyoruz! Çocukları Öldürmenizi İstemiyoruz! Girişimi'ne göre 44 çocuk öldürüldü."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading