Yandex Metrica

Türk SİHA'ları PKK avında! Teröristlere büyük darbe vuruldu

Türk SİHA'ları PKK avında! Teröristlere büyük darbe vuruldu

Türk SİHA'ları PKK'lı teröristlerin yakasını bırakmıyor. Son olarak Membiç batısındaki Arima Kasabında PKK'ya büyük darbe vuruldu. Operasyonda Aslan Alkan isimli terör örgütü sözde komutanı etkisiz hale getirildi.

Gündem

23.01.2024, 20:59

Türkiye Cumhuriyeti sınırından PKK'lı teröristleri kazımaya devam ediyor. Türk SİHA'ları teröristleri saklandığı inlerinde bulup etkisiz hale getiriyor. Son olarak Türk SİHA'ları Menbiç batısındaki Arima kasabasında PKK'lı teröristleri taşıyan bir aracı vurdu. Operasyonda Aslan Alkan isimli terör örgütü sözde komutanı etkisiz hale getirildi.

Seçimlerin ardından Meclis'te mesai yeniden başlıyor! Seçimlerin ardından Meclis'te mesai yeniden başlıyor! Haberi Görüntüle

"SİHA'LAR HEP ÜSTÜMÜZDE DOLAŞIYOR"

Terör örgütü PKK elebaşlarından Salih Müslim, yayınladığı bir videoda itiraf niteliğinde açıklamalar yapmıştı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyinde devam eden operasyonlarına vurgu yapan teröristbaşı, "Son zamanlarda Halep'in kuzeyinde Azez'de, Afrin'de falan çok yoğun saldırılar var. Drone'lar da zaten hep üstümüzde dolaşıyor." ifadelerini kullanmıştı.

Son dakika: Malatya'da ürküten deprem! AFAD detayları paylaştı Son dakika: Malatya'da ürküten deprem! AFAD detayları paylaştı Haberi Görüntüle

"ÖRGÜT YÖNETİCİLERİNİN ÇOĞU ÖLDÜ"

10 milyonluk kırmızı listede aranan Salih Müslim, geçtiğimiz yıl da hava harekatlarıyla çok sayıda örgüt yöneticisinin öldürüldüğünü söylemişti. Örgütün SİHA, İHA ve Drone’lara karşı yalnız bırakıldığını söyleyen Salih Müslim, "Ne ABD, ne de Rusya bizim için Türkiye’yi karşısına almaz" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading