Yandex Metrica
SON DAKİKA
Türk markaları deprem bölgesi için seferber oldu: Isıtıcıdan giysiye acil ihtiyaçlar karşılanacak

Türk markaları deprem bölgesi için seferber oldu: Isıtıcıdan giysiye acil ihtiyaçlar karşılanacak

Türk markaları deprem bölgelerine destek göndermek için seferber oldu. LC Waikiki, Pegasus Airlines, Kumtel, Petrol Ofisi, Eti, Ülker, Hayat Kimya, Koton, Migros, Kale gibi birçok marka deprem bölgelerine ısıtıcı, kıyafet ve gıda maddesi desteklerini açıklaren herhangi bir yardımda bulunmayan şirketler ise eleştirilerin odağı oldu.

Gündem

31.01.2024, 09:41

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde büyük yıkıma sebep olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Türk markaları depremzedelere destek olmak için seferberliğe geçti. Şirketler bölgedeki tüm teşkilat ve teçhizatlarını kurtarma çalışmalarının hizmetine sundu. AFAD ile koordineli yürütülen çalışmalarda öncelik doğru ihtiyacı, doğru organizasyonla en hızlı şekilde bölgeye ulaştırmak.

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman?... Haberi Görüntüle

İŞTE, DEPREM BÖLGESİNE YARDIM GÖNDEREN MARKALAR

LC Waikiki, Pegasus Airlines, Kumtel, Petrol Ofisi, Eti, Ülker, Hayat Kimya, Koton, Migros, Kale gibi birçok marka deprem bölgelerine destek gönderiyor. İşte, o markalar ve açıklamaları...

2024 KAHRAMANMARAŞ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Kahramanmaraş'ta hangi... Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR DESTEK GÖNDERMEYEN ŞİRKETLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Birçok marka seferberlik halinde deprem bölgelerine yardım gönderirken Koç, Sabancı, BİM, A101, Vestel gibi şirketlerin henüz destek açıklamaması ise sosyal medyada tepki gördü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading