Yandex Metrica
SON DAKİKA

Türk hayranlarının tepkisini çekmişti! Ronaldo'nun depremzedeler için yaptığı yardım gönülleri fethetti! Uçak dolusu...

Asrın felaketi olarak nitelenen Türkiye ve Suriye'de gerçekleşen büyük depremlerin ardından tüm dünyadan destek geldi. Dünyaca yıldızların yardımları sosyal medyada gündem oldu. Oynadığı futbol dışında yardımları ile de tanınan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo Türkiye'de meydana gelen depremde uzun bir süre yardımda bulunmadığı için eleştirilere maruz kalmıştı. Bugün ise Cristiano Ronaldo'nun yardım yaptığı bilgisi paylaşıldı. Detaylar haberimizde...

Gündem

23.01.2024, 20:32

6 Şubat Pazartesi günü asrın felaketi olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremler tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Bu depremler toplamda 11 ili derinden etkiledi. Durum böyle olunca tüm dünyadan peş peşe destekler geldi. Futbol camiasından bilindik isimlerde destek oldu. Oynadığı futbol dışında yaptığı yardımlar ile de tanınan Cristiano Ronaldo, Türkiye ve Suriye'de meydana gelen depremlere sessiz kalması sonucunda hayranları Ronaldo'yu eleştiri bombardımanına tuttu. 

2 organize suç örgütü daha çökertildi! Elebaşları dahil 25 kişi... Haberi Görüntüle

Meteoroloji'den 10 kente sarı kodlu uyarı yapıldı! 18 Mart bugün... Haberi Görüntüle

RONALDO GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Dily Mail'in haberi doğrultusunda, Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo, içerisinde çadırlar, gıda paketleri, yastıklar ve battaniyeler, yataklar, bebek maması ve süt ve tıbbi malzemeler bulunan bir uçak göndererek depremzedelere destek oldu.


İngilizlerin haberine göre Portekizli süperstar, gerçekleşen bu büyük felaketten çok etkilenerek yardım için uçak gönderdi ve ilerleyen günlerde bu yardımı sürdürebilir. Bu haber ile birlikte yıldız futbolcunun hayranları kırgınlıklarını unutabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading