Yandex Metrica

Türk bayrağını yere fırlatmıştı! Zeydan Karalar hakkında suç duyurusu

Türk bayrağını yere fırlatmıştı! Zeydan Karalar hakkında suç duyurusu

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında elindeki Türk bayrağının birini yere fırlatan Adana Belediye Başkanı Zeydan Karalar hakkında Türk Hukuk Enstitüsü Adana İl Temsilciliği tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Gündem

04.03.2024, 15:28

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında elindeki Türk bayrağından birini yere fırlatan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar hakkında Türk Hukuk Enstitüsü Adana İl Temsilciliği tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Bahar yeni bölümü bu akşam var mı? Bahar dizisi bugün var mı, yok mu? Bahar yeni bölümü bu akşam var mı? Bahar dizisi bugün... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 29 Ekim kutlamaları sırasında elindeki Türk bayrağını yere atmış, skandal görüntüler, Karalar'ın kişisel sosyal medya hesabından da saniye saniye paylaşılmıştı.

Karalar'ın iki bayraktan birisini hışımla korumasının elinden çektiği, diğer elinde tuttuğu Türk bayrağını ise yere bıraktığı görüldü. Karalar'ın koruması, yere düşen bayrağı apar topar kaldırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading