Yandex Metrica
SON DAKİKA
Tunceli'de  PKK'ya ait çok sayıda sığınak imha edildi

Tunceli'de PKK'ya ait çok sayıda sığınak imha edildi

Tunceli'de gerçekleştirilen 'Eren Kış-6 Mercan Dağları' operasyonunda PKK'nın kullandığı çok sayıda sığınak yok edildi.

Gündem

23.01.2024, 18:21

Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde Jandarma Özel Harekat timlerinin katıldığı Eren Kış-6 (Mercan Dağları) Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu devam ediyor.

Ovacık ile Hozat ilçeleri arasında bulunan sarp ve ormanlık alanlarda sürdürülen operasyonlarda terör örgütü PKK ve TİKKO örgütlerinin kullandığı pek çok sığınak tespit edildi.

Turgut Altınok'tan mal varlığıyla ilgili haberlere yalanlama: 'Moral bozukluğu ve... Haberi Görüntüle

SIĞINAKLARDA AYAZ VE NUPELDA’YI ŞEHİT EDEN MÜHİMMATLARIN AYNISI ELE GEÇİRİLDİ

Tespit edilen bir sığınakta ele geçirilen 1 adet 40 milim bomba atar mühimmatının, 2018’de Ovacık ilçesi Bilgeç köyünde 4 yaşındaki Nupelda ile 8 yaşındaki Ayaz Güloğlu'nun hayatını kaybetmesine neden olan el yapımı patlayıcının içinde yer alan 40 milim bomba atar mühimmatı ile aynı özelliği taşıdığı tespit edildi.

Acun Ilıcalı, GSTV Youtube kanalını satın mı aldı? Acun Ilıcalı... Haberi Görüntüle

67 SIĞINAK VE 5 MAĞARA YOK EDİLDİ

Operasyonların başladığı günden bu yana, Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA), İnsansız Hava Aracı (İHA), Kobra tipi taarruz helikopterleri ve iz bulma köpekleri ile güvenlik güçleri, terör örgütü üyelerinin barınma, üslenme ve depo olarak kullanılmakta olduğu 67 sığınak ile 5 mağara tespit etti. Sığınak ve mağaraların içerisinde yaklaşık 2 ton civarında gıda maddesi ile beraber 2 adet silah ve çok sayıda mühimmat bulundu. Sığınakta delil niteliği taşıyan malzemelere de el konulurken sığınaklar yok edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading