Yandex Metrica

Tunceli Belediye Başkanı Miçoğlu' 'Kaçak elektrik kullanıyoruz' demişti! Tunceli Belediyesi'nin elektriği kesildi

Tunceli Belediye Başkanı Miçoğlu' 'Kaçak elektrik kullanıyoruz' demişti! Tunceli Belediyesi'nin elektriği kesildi

Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu, katıldığı televizyon programında kaçak elektrik kullandığını itiraf etmişti. Tunceli Belediyesi’nin elektriği, ödenmeyen 14 milyon liralık borç nedeniyle kesildi.

Gündem

07.04.2024, 18:22

Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu, geçtiğimiz aylarda CHP'nin fonladığı Halk TV'de katıldığı televizyon programında kaçak elektrik kullandığını itiraf etmişti. Mehmet Fatih Maçoğlu''nun kaçak elektril itirafı sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

2024 Yunan Adaları güncel feribot fiyatları ne kadar? Hangi şehirlerden hangi Yunan Adaları'na geçiş yapılır? 2024 Yunan Adaları güncel feribot fiyatları ne kadar? Hangi şehirlerden... Haberi Görüntüle

''FATURALARI ÖDEMİYORUZ''

Tunceli'nin Komünist Partili Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, canlı yayında yaptığı açıklamada ''Bir yıl üç ay önce 300 bin lira gelen elektrik faturası 2 milyon geliyor artık. Bir yıl üç ay önce 397 bin lira ödemiştim en son. Geçen ay 2 milyon geldi. Ben duyduğumda 400 bin gelmişti, sonra 2 milyon geldi. Ödemiyoruz. Zaten şu an 9-10 yer kesildi. Park Bahçeler ortak kullanım alanlarını kesiyorlar. Biz müdahale ediyoruz açmaya çalışıyoruz açık söyleyeyim. Kimseden saklamadığımız bir şey. Ama merkezden kesiyorlar bu sefer." ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti Genel Başkan adayından çok konuşulacak iddia: Kurultayda sahte kimlikle oy kullanma olabilir! İYİ Parti Genel Başkan adayından çok konuşulacak iddia: Kurultayda sahte... Haberi Görüntüle

''KAÇAK KULLANIYORSUNUZ ONLAR DA MERKEZDEN KESİYOR''

Maçoğlu'nun skandal itirafı karşısında şaşkınlığını gizlemeyen program sunucusu "Ödemiyorsunuz, kaçak kullanıyorsunuz, onlar da merkezden kesiyor" diye yorum yapmıştı. Maçoğlu ise moderatöre "Tabii" şeklinde karşılı vermişti.

Yurt genelinde sağanak alarmı verildi! Meteoroloji yeni hafta için o illeri peş peşe uyardı! 14 Nisan Pazar 2024 il il hava durumu Yurt genelinde sağanak alarmı verildi! Meteoroloji yeni hafta için o... Haberi Görüntüle

TUNCELİ BELEYESİ'NİN ELEKTRİĞİ KESİLDİ

Yaşanan bu gelişmenin ardından Tunceli Belediyesi’nin hizmet binası ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün elektrikleri yaklaşık 14 milyon TL'yi bulan ödenmeyen borç nedeniyle enerji şirketi tarafından kesildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading