Yandex Metrica
SON DAKİKA
Tuncay Özkan'ı destekleyen Faik Öztrak'tan terör açıklaması: Demirtaş haksız yere içeride

Tuncay Özkan'ı destekleyen Faik Öztrak'tan terör açıklaması: Demirtaş haksız yere içeride

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP'li Tuncay Özkan'ın HDP'li Selahattin Demirtaş'ı "barış insanı" ilan ettiği sözleri hakkında, "Demirtaş'ın haksız yere siyaseten içeride tutulduğu herkesin bildiği bir gerçektir" sözlerini sarf etti. Tutuklu Demirtaş, '6-7 Ekim olayları'nda bölücü terör örgütü PKK'nın destekçilerine sokağa çıkın talimatını vermişti. Kalkışma girişiminde 35 vatandaş ile 2 polis şehit edilmişti.

Gündem

23.01.2024, 19:01

HDP ile karanlık ortaklığa giren CHP'den peş peşe skandal açıklamalar gelmeye devam ediyor.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, HDP'nin tutuklu eski eş başkanı Selahattin Demirtaş ile ilgili tepki çeken açıklamalarda bulunmuştu.

Bakan Uraloğlu 2024 şubat ayı rakamlarını açıkladı! Havayolu "rekor" dedi Haberi Görüntüle

TUNCAY ÖZKAN'DAN SKANDAL DEMİRTAŞ SÖZLERİ: BARIŞ İNSANIDIR

Özkan, terörist başı Abdullah Öcalan'ın heykelini dikmek isteyen '6-7 Ekim olayları'nı başlatan Selahattin Demirtaş'ı "barış insanı" diye nitelendirip, "Önümüzdeki günlerde TBMM'de yerini alacaktır" diye konuşmuştu.

Özkan, şu sözleri sarf etmişti: 

"Selahattin Demirtaş'ın içinde bulunduğu durum hukuksuzluktur. O nedenle cezaevinde ziyaret ettim. Yine ederim. Demirtaş siyaset adamıdır, barış insanıdır. Demirtaş cezaevinde değil politika üreten bir lider olarak önümüzdeki günlerde TBMM'de yerini alacaktır."

Türkiye tarihinde bir ilk: Ay'a milli hibrit roket motoruyla çıkılacak! Haberi Görüntüle

FAİK ÖZTRAK DA ÖZKAN GİBİ DEMİRTAŞ'IN YANINDA

"CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ı överek 'Barış insanıdır.' dedi. Sizin bu konudaki düşünceniz nedir?" sorusunu yanıtlayan Öztrak, "Demirtaş'ın haksız yere siyaseten içeride tutulduğu herkesin bildiği bir gerçektir." dedi.

2024 MANİSA SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa'da hangi... Haberi Görüntüle

NEVRUZ ETKİNLİKLERİNDEKİ APO SLOGANLARINA TUHAF CEVAP

"HDP'nin düzenlediği nevruz etkinliklerinde PKK elebaşı Abdullah Öcalan için özgürlük sloganları atılması tepkiye neden oldu. CHP, terörle arasına mesafe koymadığı eleştirisi alan HDP'ye karşı mesafe koyacak mı?" sorusuna Öztrak, "CHP'nin terörle arasında açık seçik ve net şekilde koymuş olduğu mesafeyi tartışmak kimsenin haddi değildir." iddiasında bulundu.

Eylem Tok ve katil oğlu ABD'ye firar etmişti! Kanlı geceden... Haberi Görüntüle

ÇAĞRISIYLA 35 VATANDAŞ KATLEDİLDİ, 2 POLİS ŞEHİT EDİLDİ

Başta Selahattin Demirtaş olmak üzere HDP Merkez Yürütme Kurulunun "sokağa çıkın" çağrısı sonrası terör örgütü PKK/YPG yandaşlarının 6-7 Ekim 2014'te Aynularab (Kobani) bahanesiyle gerçekleştirdiği saldırılarda, 2 polis şehit oldu, 35 vatandaş da vahşice katledilmişti.

Survivor'da eleme gecesi nefesleri kesti! Elenen isim kim oldu: O... Haberi Görüntüle

BARİKATLAR KURULDU, EV VE İŞYERLERİNE SALDIRILDI

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki iller başta olmak üzere 35 il, 96 ilçe ve 131 yerleşim yerinde 6-9 Ekim tarihlerinde barikatlar kurulup yollar kesildi.

Olaylarda uzun namlulu silah, molotofkokteyli, havai fişek, taş ve sopalarla kamu binalarına ve araçlarına, vatandaşların evlerine, iş yerlerine ve araçlarına zarar verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading