Yandex Metrica

Tunç Soyer'den kamyonlu eylem: Hastane yapılacak yere moloz ve çöp döktürüyor

Tunç Soyer'den kamyonlu eylem: Hastane yapılacak yere moloz ve çöp döktürüyor

İzmir'in Selçuk ilçesine yapılacak 50 yataklı hastane, Mason tarikatı üyesi Tunç Soyer'i rahatsız etti. Belediye kamyonları hastane arazisini çöp ve molozlarla doldurmak için sefer üstüne sefer yapıyor.

Gündem

23.01.2024, 19:52

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mason tarikatına mensup başkanı Tunç Soyer, Selçuk ilçesine yapılacak 50 yataklı hastaneden rahatsız oldu. İhalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek hastanenin kurulacağı yere kamyonlar gönderen Soyer, araziyi moloz ve çöplerle kaplattı. 

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi nerede yayınlanacak? Kimler Geldi Kimler Geçti konusu ne, oyuncuları kim? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi nerede yayınlanacak? Kimler Geldi Kimler... Haberi Görüntüle

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

9 Eylül'de Yunan işgalcilerin adını anmayıp Osmanlı'ya söven Soyer'in, Selçuk halkına büyük fayda sağlayacak hastaneyi niçin istemediği bilinmiyor. Devletin vatandaşa hizmet götürmesine engel olamayınca mafyatik yöntemlere sarılan İyonya sevdalısı, İzmir halkına hizmet amaçlı kullanılması gereken kamyonları Selçuk'ta hastane yapımına mani olmak için seferber etti. 

Çarpıcı gelişmeyi AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya sosyal medya hesabından duyurdu. Kamyonların hastane yapılacak araziye moloz dökme görüntülerini paylaşan Kaya, şunları yazdı:

"Selçuk Devlet Hastanesi yapım ihalesi 25 Ekim'de yapılıyor. İstemezükçü CHP'li büyükşehir belediyesini telaş almış, hastane yapacağımız alana moloz ve çöp dökmeye başlamışlar. Yıllardır engellemek için her şeyi yaptılar, hâlâ vazgeçmiyorlar. Güzel olan her şeye düşmanlar!" 

Kış geri geliyor! Meteoroloji'den 6 kent için alarm verdi: Sıcaklıklar bir anda düşecek Kış geri geliyor! Meteoroloji'den 6 kent için alarm verdi: Sıcaklıklar... Haberi Görüntüle

TAMAMLANDIĞINDA BÖYLE OLACAK

Tunç Soyer, Sağlık Bakanlığı'nın Selçuk'a yaptıracağı 50 yataklı hastaneyi neden istemediğini henüz açıklamış değil. Selçuk'un CHP'li belediye başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de hastane krizine ilişkin bir açıklama yapmadı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading