Yandex Metrica

Tunç Soyer'den ecdada hadsiz iftiralar: Yunan gibi konuştu

İzmir'deki "9 Eylül Kurtuluş Günü" etkinliklerinde Belediye Başkanı Tunç Soyer, akılalmaz sözlerle ecdada saldırdı. Siyasi tarihimizi "gaflet, delalet ve hıyanet" gibi hadsiz sözlerle anan Soyer'in bu ifadeleri sosyal medyada tepki gördü.

Gündem

27.02.2024, 01:08

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 9 Eylül İzmir’in kurtuluşunun yüzüncü yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Gündoğdu Meydanı'nda kurulan platforma çıkarak konuşma yaptı. Soyer, konuşmasında ecdadımıza akıllara durgunluk veren hakaretler ve iftiralar savurdu. 

Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası kim? Uğur Dündar'dan flaş açıklama geldi! Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası kim? Uğur Dündar'dan flaş açıklama geldi! Haberi Görüntüle

OSMANLI'YA "İHANET" İFTİRASI

Açıklamalarına dönemin Osmanlı Devleti yönetimini ihanetle suçlama hadsizliğine vardıran Soyer şunları söyledi: "Yüz yıl önceydi. Bu toprakları yönetenler, gaflet, delalet hatta hıyanet içindeydi. Gençleri, kadınları, çocukları, geleceği hiç düşünmediler. Sadece ve sadece saraylarındaki saltanatı korumak için bütün bir milleti ateşe attılar. İnsanlık onurumuzu, bağımsızlık tutkumuzu ve yaşam hakkımızı ayaklar altına aldılar, teslim oldular. Ve bir sabah emperyalist ülkelerin askerlari kirli çizmleleri ve kirli emlleriyle körfezin suların ve gözalim şahrimizi işgal etti." 

Soyer'in adeta bir Yunan'ın ağzından dökülürmüşçesine sarf ettiği sözler, alanda toplananlar bir kısmı tarafından alkışlandı. Program daha sonra, Tarkan konseri ile devam etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading