Yandex Metrica

Tüm devlet dairelerini uyardılar! Sıkı giyinin: Kaloriferleri yakmayacağız

Tüm devlet dairelerini uyardılar! Sıkı giyinin: Kaloriferleri yakmayacağız

Rusya Ukrayna savaşının da etkisiyle İran'da derin bir doğalgaz arzı sıkıntısı bulunuyor. Bu sebeple, devlet kurumlarına gönderilen yazıda çalışanların daha kalın kıyafetler giymesi gerektiği, zira kaloriferlerin yakılmayacağı belirtildi.

Gündem

23.01.2024, 20:19

İran'daki 5 eyalette, doğalgaz arzında yaşanan kriz sebebiyle okullar ve üniversitelerle birlikte devlet daireleri de tatil edildi. Öte yandan valilik, kurumlara yazı göndererek kaloriferlerin yakılmayacağını ve bu sebeple çalışanların daha kalın kıyafeler giymesi gerektiği vurgulandı.

Bakan Özhaseki'den tüm belediye başkanlarına 'kentsel dönüşüm' çağrısı: 500'e yakın fay hattı var! Bakan Özhaseki'den tüm belediye başkanlarına 'kentsel dönüşüm' çağrısı: 500'e yakın... Haberi Görüntüle

GAZI ÇIKARMAK VE İŞLETMEKTE SORUN YAŞIYORLAR

İran dünyanın en çok doğalgaz rezervi olan ülkeleri arasında. Ancak ülkedeki teknik yetersizlikleri nedeni ile gazı çıkarmak, iletmek ve işletmek konusunda aksaklıklar yaşanıyor.

23 Nisan Üsküdar Ceza konseri saat kaçta başlayacak? Üsküdar Çocuk Bayramı Ceza konseri nerede yapılacak? 23 Nisan Üsküdar Ceza konseri saat kaçta başlayacak? Üsküdar Çocuk... Haberi Görüntüle

34 TRİLYON METREKÜPLE EN BÜYÜK İKİNCİ REZERVE SAHİP

ABD Enerji Enformasyon İdaresinin (EIA) 2021 raporuna göre, Rusya, 47 trilyon metreküple dünyada kanıtlanmış en fazla doğal gaz rezervine sahipken İran 34 trilyon metreküple ikinci ülke konumunda. Dünyadaki kanıtlanmış gaz rezervlerinin yüzde 17'sini elinde bulunduran İran, büyük gaz sahalarını geliştirecek yatırımlara ihtiyaç duyuyor ancak ABD'nin tek taraflı yaptırımları Batılı şirketlerin bu ülkeyle herhangi bir ticari anlaşma yapmasının önüne geçiyor.

İstanbul ücretsiz 23 Nisan konserleri 2024 | Ankara'da, İzmir'de 23 Nisan'da hangi konserler ve ekinlikler var? İstanbul ücretsiz 23 Nisan konserleri 2024 | Ankara'da, İzmir'de 23... Haberi Görüntüle

80 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM GEREKİYOR

Petrol Bakanı Ovci, 18 Ekim'de Meclis'te yaptığı konuşmada, ülkede kış aylarında doğal gaz sıkıntısı yaşanmaması için 80 milyar dolarlık yerli ve yabancı yatırıma ihtiyaç duyulduğunu ve ülkede bu kış, doğal gaz kıtlığıyla karşı karşıya kalınabileceği konusunda uyarıda bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading