Yandex Metrica

TTB Başkanı'nın iftirasına öğrencisi Canan Kaftancığlu'ndan destek

TTB Başkanı'nın iftirasına öğrencisi Canan Kaftancığlu'ndan destek

Terör örgütü PKK'nın kanalına çıkarak Türk askerini kimyasal silah kullanmakla suçlayan Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya bir destek de CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kaftancıoğlu, "Öğrencisi olmaktan gurur duyduğum Şebnem Hocayı susturamayacaksınız" dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:58

Türk Tabipleri Birliği Şebnem Korur Fincancı, geçtiğimiz gün katıldığı terör örgütü PKK kanalında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin teröristlere yönelik kimyasal silah kullandığı iftirasını atmıştı.

Yonca Kazan Coşkun kimdir? Genç kadın vahşice katledildi! Yonca Kazan Coşkun kimdir? Genç kadın vahşice katledildi! Haberi Görüntüle

'ÖĞRENCİSİ OLMAKTAN GURUR DUYDUĞUM...'

HDP ile ağız birliği yaparak TSK'ya iftira atan Fincancı'nın açıklamalarına tepkiler çığ gibi büyürken TTB Başkanı Fincancı'ya CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan destek geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kaftancıoğlu, "Öğrencisi olmaktan gurur duyduğum Şebnem Hocayı susturamayacaksınız" dedi.

Dilan Polat tahliye mi edildi? Dilan Polat cezaevinden çıkacak mı? Dilan Polat tahliye mi edildi? Dilan Polat cezaevinden çıkacak mı? Haberi Görüntüle

İFTİRAYA DESTEK

Kaftancıoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Öğrencisi olmaktan gurur duyduğum Şebnem Korur Fincancı'nın ahlakının ve adaletinin milyonda birine sahip olmayanlar Şebnem Hocayı korkutarak susturacaklarını zannederlerken trolleri de bir yandan bu twitimi bulmuş saldırıyorlar. Hatırlattınız madem ben de paylaşayım bir kez daha!"

Türkan Şoray hangi filmde Sabiha, Güllü veya Türkan adlı bir karakteri canlandırmadı? Türkan Şoray hangi filmde Sabiha, Güllü veya Türkan adlı bir... Haberi Görüntüle

TTB VE KAFTANCIOĞLU'NUN ARASINDAN SU SIZMIYOR

Türk Tabipleri Birliği (TTB), Yargıtay’ın CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu hakkındaki siyasi yasak ve mahkûmiyet kararlarını onamasına tepki göstermişti. TTB, “Demokrasinin sağlığın şartı olduğunu bilen bir mesleğin mensupları olarak Dr. Canan Kaftancıoğlu’nun yanındayız. Meslektaşımız nezdinde cezalandırılan adalet, özgürlük ve demokrasi talebidir. Her türlü sesin susturulduğu, antidemokratik uygulamaları kabul etmiyoruz” açıklamasını yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading