Yandex Metrica

TSK VE SMO unsurları, Ayn El Arab'ın doğusunda harekât hazırlığı yapıyor

Suriye’nin kuzeyinde 5. harekatın yapılacağı Münbiç ve Tel Rıfat’ta PKK’ya ait mevzilerle binalar top ve roket atışlarıyla vurulmaya başlandı. Diğer taraftan TSK VE SMO unsurları Ayn El Arab doğusunda harekât hazırlıklarına başladı.

Gündem

23.01.2024, 19:23

Daha önceki harekatlarda Mehmetçik'le birlikte savaşan Suriye Milli Ordusu (SMO) ve  Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurları yakın zaman başlayacak operasyon hazırlıklarına devam ediyor.

Kirli ittifak bir kez daha gün yüzüne çıktı! CHP'li başkan Abdullah Öcalan'ın  fotoğrafının altında toplantıya katıldı! Kirli ittifak bir kez daha gün yüzüne çıktı! CHP'li başkan... Haberi Görüntüle

TOP ATIŞLARIYLA HEDEFLER VURULDU

TSK ve SMO'nun Suriye’nin kuzeyinde gerçekleştireceği operasyon için geri sayım başladı. Özellikle Tel Rıfat, Münbiç, Aynel Arap (Kobani), Tel Tamir ve Ayn İsa’da terör örgütünün birinci savunma hattı, aralıksız top atışlarıyla yerle bir edildi. Terör örgütü, Münbiç ve Kobani’de yeraltı tünellerine çekilmeye başladı.

Son dakika: Bakan Güler'den net mesaj: PKK'nın hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi Son dakika: Bakan Güler'den net mesaj: PKK'nın hareket kabiliyeti bitme... Haberi Görüntüle

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

TSK VE SMO unsurları, Ayn El Arab'ın doğusunda harekât hazırlıklarıan devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading