Yandex Metrica
SON DAKİKA
trhaber.com: Türkiye'nin yolu... Neden 15 Temmuz’da başladık?

trhaber.com: Türkiye'nin yolu... Neden 15 Temmuz’da başladık?

15 Temmuz’un ilk saatlerinde, ilk yayınımızı beğeni ve ilginize sunuyoruz.

Gündem

23.01.2024, 21:57

Dijital medya platformumuz için planladığımız ilk yayın organımız TRhaber (trhaber.com) bugün yayına başladı. Diğer yayın birimlerimiz de, daha sonra ve planladığımız tarihlerde yayına geçecek.

Küresel güç hareketlerinin, sosyal yapının, bireysel ilginin çok hızlı değiştiği bir çağdayız. İletişim kanalları ve yolları da buna paralel olarak, radikal biçimde format ve ölçek değiştiriyor.

Büyük medya yapıları, konvansiyonel iletişim aygıtları bu değişimi yakalamakta zorlanıyor. Butik, bağımsız, özgür, bireylere yönelen iletişim kanallarının etkinliği olağanüstü güç kazanıyor.

Dev finansal operasyonlarla, çok geniş kadrolarla yürütülen iletişim kurumları bireylerin ilgi dünyasına ulaşmakta zorlanıyor. Kurumsal algıları değil, bireysel algıları önceleyen, küçük bütçeli ve dinamik yapıların haber, yorum kanaatleri daha başarılı hale geliyor.

Biz de bu anlamda, yeni dünyanın yeni medya sahasında bir dijital medya platformu dizayn ettik.

Haber sitesinden sosyal medyaya, Youtube gibi görüntülü alanlardan genç kuşakların sosyal ve iletişim ihtiyaçlarını şekillendiren Twitch gibi yayın birimlerine bir dizi planlama yaptık ve yola çıktı. Bu yayın birimlerinin tamamını kendi başına içerik oluşturacak şekilde tasarladık.

İşte, 15 Temmuz’un ilk saatlerinde, ilk yayınımızı beğeni ve ilginize sunuyoruz.

trhaber.com Türkiye’de medya ve iletişim alanına mutlaka ciddi katkılar sunacaktır, buna inanıyoruz. Çünkü kendimize inanıyoruz. Seviyeli, etik ve ahlaki değerlere bağlı, ülkemize ve milletimize katkı sunmayı amaçlayan, sorumluluk duygusuna sahip bir yayın organı olacağız.

Gerçek ve doğrunun silikleştiği bu kurgu ve algı çağında, hepsinin idrakinde olarak, doğrular için mücadele edeceğiz. Yerli olan için, bizden olan için, Türkiye için mücadele edeceğiz. Bu yüzden, durduğumuz yer “Türkiye’nin Yolu”dur.

Yayın tarihimizi özellikle 15 Temmuz olarak belirledik. Çünkü 15 Temmuz, Anadolu’ya, bu coğrafyaya geldiğimizden bu yana bizi ayakta tutan siyasi genetiğin son büyük direnişidir.

Bizim için de, yeni bir başlangıç için de milat olacak bir tarihtir. Durduğumuz yer “Türkiye Ekseni”dir. Türkiye ve dünyaya bakışımız bu topraklardandır. Amacımız, 21. yüzyılın bu yükseliş döneminde ülkemizin yürüyüşüne elimizden geldiğince katkıda bulunmaktır.

Dünyadaki bütün gelişmelerin farkında olarak, 21. yüzyıl gerçeklerini bir adım önde izleyerek, bir direnç adası olma gayreti içindeyiz. Çok çalışacağız, emek vereceğiz.

Toplumsal gerçeklerimizin, üzüntülerimiz kadar sevinçlerimizin de farkındayız. Medya etik kurallarına riayet edecek, insan hakları ve özgürlüklere hassas olacak bir yayın politikası izleyeceğiz.

Bu ilk adımımız. Destekleriniz kadar eleştirilerinizi önemsiyoruz. trhaber.com sizin desteğinizle güç kazanacak ve iyi şeyler yapacaktır.

Milletimize, ülkemize faydalı olması dileğiyle…

trhaber.com

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading